Jelenlegi hely

Az Egy Világrend a legnagyobb paródia az Egy, Igaz és Szentháromságos Istennel szemben

Nyomtatóbarát változat

2013-07-05 04:10

Drága, szeretett leányom, van egy vallás, mely a legnagyobb fájdalmat okozza Nekem, és ez az a hamis vallás, amely a fenevadat bálványozza. Az Egy Világrend a legnagyobb paródia az Egy, Igaz és Szentháromságos Istennel szemben, és oly sok imára van szükségük azoknak, akik a Sátán házához tartoznak. Őket becsapják, elhitetvén velük, hogy létezik egy másik isten, aki szereti őket. Azt mondják nekik, hogy a Szentháromság valótlanság, és hogy az Én szeretett Atyám gonosz. Nem fogadják el Azt, Aki őket teremtette, és a fejük annyi hazugsággal van tele, hogy ők sohasem fogják megnyitni elméjüket az Igazságra. Az okkult dolgok iránti odaadásuk miatt belekeveredtek a sátáni erőkbe, amelyek felfalták a gyűlölettel eltelt lelküket, ami nemcsak az Isten iránti gyűlölettel van tele, hanem Isten minden gyermeke iránt is.

Ők csak önmagukat szeretik, és az élvezet utáni sóvárgásuk kielégíthetetlen vággyal tölti el őket a több és mégtöbb iránt. A világi élvezetek sokasága nem fogja kielégíteni őket, ezért van az, hogy egyéb trágárságokra vágyakoznak. Élvezetüket lelik az élet elvételében, és semmiféle lelkiismeret furdalás sincs a lelkükben azért, hogy a brutális öldöklésért ők a vétkesek. Befolyásuk egyre csak terjed szerte a Földön, minden nemzetben, és az ördög követői elvegyülnek a gazdagok, az üzleti vezetők, a fejedelemségek és a szervezetek között, beleértve a médiát, a törvények végrehajtását, az igazságszolgáltatást és az Egyházat is.

Kérlek benneteket, ne becsüljétek alá hatalmukat. Bár ők kis számban vannak, és nem hatoltak be társadalmatok minden részébe, mégis szörnyű károkat fognak okozni. Nemcsak, hogy eladták lelküket az ördögnek, de ők a fenevaddal és démonaival együtt más ártatlan lelkeket is a mélységbe fognak vonszolni.

Amennyiben ezt a rövid Keresztes Imahadjárat imáját imádkozzátok, Én megadom a Kegyelmeket mindazoknak, akik szeretnek Engem, hogy legyőzzék ezt a sötét és erőteljes csoportot, akik a nap minden pillanatában átkoznak Engem.

A Keresztes Imahadjárat 112. imája „Az Üdvösség Kegyelméért”

Legdrágább Jézusom, hívlak Téged, hogy különleges Kegyelmeddel, az Üdvösség Kegyelmével borítsd be azok lelkét, akiket a Sátán megfertőzött.

Szabadítsd ki szegény lelküket a gonosz fogságából, amelyből nem tudnak kiszabadulni. Ámen.

Ezek a szegény lelkek lesznek az elsők, akik a fenevadra úgy fognak igényt tartani, mintha az a sajátjuk lenne, és arcra borulnak majd, hogy imádják az Antikrisztust. Nektek minden erőtökkel imádkoznotok kell, mindnyájatoknak, hogy meg lehessen törni azt a hatalmat, amelyet a Sátán gyakorol fölöttük, és hogy megnyíljon a szívük Nagy Irgalmasságomra.

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer