Jelenlegi hely

Ő az Isten Igazságát arra fogja használni, hogy a megfelelő pillanatig mögé bújjon

Nyomtatóbarát változat

2013-07-07 17:35

Drága, szeretett jegyesem, mit számít az, ha rád ordítanak, vagy az Én Nevemben elátkoznak téged? Mit számít az, ha megbilincselik és megverik azokat, akik az Én Legszentebb Szavamat hirdetik, és akik rendíthetetlen egységben maradnak Velem? Nem tudod, hogy az Én Hatalmam Mindenható, és hogy Engem nem lehet összetörni, még akkor sem, ha eltörnék a Csontjaimat.

Amikor egy orvos egy emberi élet megmentéséért küzd, ő minden tőle telhetőt meg fog tenni, bármi áron is, hogy sikerrel járjon. Ha őt ebben mások akadályozzák, akik megpróbálják őt megállítani -, ha ő egy elkötelezett orvos - , akkor figyelmen kívül fog hagyni minden olyan próbálkozást és kísérletet, mely által beavatkoznak módszereibe, ha tudja a szívében, hogy ő meg tudja, és meg is fogja menteni azt az életet. És így addig folytatja, amíg nem látja mindenki munkájának a gyümölcsét. Ő kitart addig, amíg meg nem menti az életet, és aztán, amikor mindent elkövetett, akkor azok az emberek, akik erőfeszítéseikkel – bármilyen okból kifolyólag – megpróbáltak megakadályozni az élet megmentését, szeretettel fogják őt üdvözölni. És így feledésbe merül minden súrlódás.

Ugyanez igaz erre a Szent Küldetésre is, melyet Atyám ígért meg Második Eljövetelem előtt, hogy ezekben a végső időkben megmentse gyermekei életét. Számítsatok arra, hogy beavatkoznak ebbe a Küldetésbe, mert ha ez nem vonzana egy ilyen ellenzéket magára, akkor biztosan tudnád, hogy a jelenleg neked adott Üzeneteim nem a te szeretett Jézusodtól jönnek.

Amikor az Igazságot kijelentik, akkor azt nem könnyű elfogadni, annak ellenére, hogy Az Isten Szava. Mégis, amikor a hazugságokat Igazságnak öltöztetve mutatják be, akkor azt azonnal elfogadják, és a legtöbb esetben meleg fogadtatással és tárt karokkal üdvözlik. Legyetek éberek a hazugságokra, melyeket Ellenségeim fognak bemutatni, akik szóvivőimként fogják magukat bejelenteni. Ők többféleképpen fognak félrevezetni benneteket, mert attól tartanak, hogy csalásaikban rajtakapjátok őket. Ők azzal fogják az idejüket tölteni, hogy olyanok életvitelét kövessék, akiket a világ jó, szent és tiszta szolgákként ismer – akik közül sokan most a Mennyországban vannak Velem. Az összehasonlítás által ők az ilyen szentek hűséges tanítványainak fognak tűnni. Aztán ismételgetni fogják Tanításaim Igazságait, ami megzavar majd benneteket. Azt fogjátok mondani: ”De hogyan lehetséges ez?” „Ez az ember az Igazságot mondja.”

A fenevad ravaszsága meghaladja felfogóképességeteket, szeretett követőim. Ő elővigyázatos, hogy sohase fedje fel magát, és így megbújik az Igazság mögött. Amikor ő jelen van a szegény, megtévesztett lelkekben, akkor ő az Isten Igazságát arra fogja használni, hogy a megfelelő pillanatig mögé bújjon. Aztán trágárságokat fog árasztani Isten Szava ellen, de sokak számára ez nem lesz teljesen nyilvánvaló. Nézzetek a szavak mögé, amelyek gondosan fel lesznek építve, és le fogjátok leplezni a hazugságot. Ez egy olyan fajta erő, amellyel Isten gyermekeinek meg kell küzdeniük.

A gonosz szelleme olyan, mint egy sötét felhő, és amikor teljesen leereszkedett az emberiségre, akkor nehéz lesz megkülönböztetni a jót a rossztól. De Én megígérem nektek, hogy ez a felhő felemelkedik, és amikor Isten Fénye keresztülragyog rajtatok, akkor látni fogjátok a gonoszságot, annak minden rútságában, ahogyan az Isten Szemében látható.

A harc folytatódni fog azon emberek között, akik hűséggel adóznak az Egy Igaz Istennek, mivel a gonosz most kitölti a bosszúját rajtuk. Miközben ez a csoport kettéoszlik, vannak mások is, akikért imádkoznotok kell: ők azok a lelkek, akik annyira eltávolodtak Istentől, hogy semmilyen szinten sem ismerik el Őt. Ők az Én elveszett lelkeim, akiknek ezt a Szent Küldetést szántam. Amikor megmentem azokat, akik teljesen elvesztek, beavatkozásom a többieket is meg fogja menteni, akik egyszerűen csak összezavarodtak.

Jöjjetek, gyűljetek össze mindnyájan Előttem, mert az Én Időm nagyon hamar elérkezik. Senki se hanyagolja el, hogy imádkozzon azoknak a lelkéért, akiknek a legnagyobb szükségük van segítségetekre.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer