Jelenlegi hely

Az emberi értelem nem képes megérteni mindazt, ami Tőlem származik

Nyomtatóbarát változat

2014. július 17. csütörtök, 17:17

Drága, szeretett leányom, a legnagyobb fájdalom, amit el kell viselniük azoknak, akik szeretnek Engem, a lélek sötétségének a fájdalma. Minél jobban egyesültök Velem és Bennem, annál jobban fogok bennetek szenvedni. Mert amikor Én a lelketekben lakozom, akkor nektek emiatt még többet kell szenvednetek.

Amikor egy lélek teljes egyesülésben a Részemmé válik, és amikor átadja akaratát Nekem, akkor a Jelenlétem nyilvánvalóbbá válik ebben a személyben. Ő magára fogja vonni mások haragját, érezni fogja szomorúságomat, mert tanúja lesz a tiszteletlenségnek, az igazságtalanságnak és a gonoszságnak, melyeket a világban lévő bűn idéz elő. Érzékei élesebbé válnak, a lelki dolgok megértése - mely a Velem való szenvedés eredményeképpen születik - sok dolgot fel fog tárni, melyek egy mélyebb megértést fognak felkelteni benne a Sátán és az Isten közötti csatáról.

Meg fogja érteni, hogy mi az, ami beborította a lelkét, a testét és az érzékeit, de ez nem azt jelenti, hogy könnyebb lesz mindezt elfogadnia. Az emberi értelem nem képes megérteni mindazt, ami Velem kapcsolatos, illetve mindazt, ami Tőlem jön. De ha meg fog bízni Bennem, és elfogadja, hogy minden jó Tőlem származik, akkor lehetővé teszi Számomra, hogy növekedjem benne, ami mindenki javát szolgálja.

Én nagy dolgokat tudok elérni, ha megengeditek, hogy a lelketekben lakozzam. Oly sok embernek lehetne megadni az Irgalom Ajándékát, ha megengednétek Szeretetemnek, hogy ezen az úton terjedjen. Az áldozati lélek az, aki által be tudok avatkozni mások lelkének a megmentésébe.  Fogadjátok el azt a tényt, hogy amikor a Szenvedés Ajándékát adományozom, akkor az egyben nagy jutalmat is hoz az emberiségnek. Irgalmasságom az Én Ajándékom számotokra. Fogadjátok szívélyesen a különböző módokat, ahogyan dolgozom, mert a szenvedés, amely a Velem való egységből fakad, rövid életű lesz.

Fogadjatok el olyannak, amilyen Vagyok, és ne olyannak, ahogyan elgondoljátok, hogy lennem kellene.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer