Jelenlegi hely

Az emberi érvelés értelmetlen, amikor megpróbáljátok meghatározni az Örök Életet

Nyomtatóbarát változat

2012. december 11. kedd, 21:16

Drága, szeretett leányom, miközben a Földön az Adventet ünneplik, felszólítom hűséges Tanítványaimat, hogy emlékeztessék a többieket a Földön történt Születésem fontosságára.

Születésem a Szeretet mérhetetlen mélységét bizonyította, melyet Atyám érez gyermekei iránt. Ő készségesen feláldozott Engem, az Isten Bárányát, hogy mindenkinek örök élete lehessen. Ez az Ajándék örömmel adatott az emberiségnek, mely rettenetes fájdalmat és szenvedést okozott mindazoknak, akik közel álltak Hozzám.

Ez volt az egyetlen módja annak, hogy megváltsam az emberiséget az előttük álló vigasztalanságtól. A Nevem és a Jelenlétem ismert mindenki számára, de Létezésemben csak kevesen hisznek igazán a világban. Kereszthalálom, mely egy barbár és gonosz Keresztre feszítés volt - azon szabályok ellenére is, amelyeket az akkori időben a bűnözőkre alkalmaztak -, még ma is szabadságot hoz nektek.

Születésetek következtében mindegyikőtök megkapta a kulcsot a szabadságoz, az Örök Élethez az Én Dicsőséges Paradicsomomban. Sokan közületek nem értik, hogy ez mit jelent. Ez azon nyomás miatt van, melyet rátok gyakorolnak, hogy nyilvánosan megtagadjatok Engem. Hányan félnek közületek azt mondani, hogy hisznek Bennem? Ha arra kérnének benneteket, hogy nyíltan megvalljátok a hiteteket, mellém állnátok-e, és megmutatnátok-e az Irántam való hűségeteket?

Sokan azt mondjátok, hogy nem ismertek Engem, de hiszitek, hogy Létezem. Hiszitek, hogy van élet a földi idő után is, melyet Atyám adott nektek. Nem tudjátok, hogy ha hátat fordítotok Nekem, akkor a Királyságomhoz való jogot tagadjátok meg magatoktól?

Az emberi érvelés értelmetlen, amikor megpróbáljátok meghatározni az Örök Életet, mert ti nem kaptátok meg a szükséges tudást ahhoz, hogy ismerjétek Atyám Teremtésének Misztériumait. De Tanításaimon keresztül a Szavamat megkaptátok, s ez minden, amire szükségetek van ahhoz, hogy befogadjalak benneteket az örök élet békéjébe, a szeretet és a boldogság életébe. Ez az új élet titeket illet, és Isten Szeretetének köszönhetően rátok vár, feltéve, ha válaszoltok hívásomra.

Én, a ti szeretett Jézusotok, Megváltótok és Királyotok most arra készülök, hogy megmutassam magam nektek, amikor azért jövök, hogy mindnyájatokat visszaszerezzem.

Szeretetem mindnyájatokban jelen van. Nézzetek magatokba, és kérjetek Engem, hogy lángra gyújtsam bennetek a szeretet tüzét, amelyre éppoly szükségetek van, mint az oxigénre, hogy ebben az Új Paradicsomban éljetek. Nincs mitől félni. Nektek üdvözölnötök kell Engem, mert Én azért jövök, hogy elhozzam nektek az örök boldogságot. Arra hívlak benneteket, hogy Második Eljövetelemet fogadjátok örömmel a szívetekben.

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer