Jelenlegi hely

Az Én Igém a vég. Az Én Igém végleges. Nincs más Ige.

Nyomtatóbarát változat

2013. május 13. hétfő 16:38

Drága, szeretett leányom, az Én maradék hadseregem nagyon gyorsan meg fog növekedni ebben az időben, és ötvennyolc nemzetben el fog terjedni. Vezetők is lesznek köztetek, és nektek egyesülnötök kell, bárhol is vagytok, azáltal, hogy „Jézus az Emberiséghez” imacsoportokat hoztok létre.

Először azokat tereljétek nyájatokba, akik követnek Engem, és aztán azokat indítsátok el, akik mindenféle más tant követnek. Én sohasem kedveznék egy léleknek sem egy másikkal szemben. Azt szeretném, hogy ezt elmondjátok mindazoknak, akik nem hisznek Bennem, és Én megígérem nekik, hogy a Nagyfigyelmeztetés során az Igazság meg lesz nekik mutatva. Nehéznek fogják találni, hogy megtagadjanak Engem, mert Én oly módon fogom elárasztani a lelküket, hogy az meg fogja őket lepni, és sokkolni fogja őket. Szentlelkem le fog ereszkedni minden olyan nemzetre, ahol Imacsoportjaim létesültek.

Meg fogom sokasítani a csodák számát, amelyeknek már tanúi voltatok ott, ahol meggyógyítottam a szerencsétlen emberek elméjét, lelkét és testét, és a köztetek lévő betegeket. Jelenlétem miatt fel fogtok Engem ismerni, melyet be fogok csepegtetni azokba, akik a pártfogásomat kérik. Ti valóban áldottak vagytok – ti, e generáció gyermekei, akik oly nagy számban lettetek kiválasztva, hogy az örök életnek örvendjetek Királyságomban, melynek soha nincs vége. Le fogjátok győzni a halált. A gonosz fel lesz falva kitartásotok ereje által, és a bűn többé már nem fog kárt tenni a lelketekben.

Gyermekeim, itt még sok a tennivaló. Engedjétek meg Nekem, hogy vezesselek benneteket Keresztes Imahadjáratom imái által, mivel azok megnyitják majd szemeteket az Igazságra. Mihelyt képesek vagytok már látni az Igazságot, tudni fogjátok a szívetekben, hogy mit kell tennetek. Egy jó tanács: amikor gorombán visszautasítanak benneteket, miközben az Igazságot mondjátok, csendben kell maradnotok. Imádkozzatok azokért a lelkekért, hogy ők szintén megkapják a kegyelmet, mely segít nekik abban, hogy elfogadják az Igazság Könyvét.

Az Én Igém a vég. Az Én Igém végleges. Nincs más Ige. Senki nincs felhatalmazva arra, bárki is legyen az, hogy az Én Nevemben beszéljen 2010 novemberétől, azóta, hogy ez a küldetés elkezdődött, mert ők nem Tőlem jönnek. Azok a próféták, akik ezelőtt jöttek, és akik szintén az Én Nevemben beszélnek, áldottak, és Én továbbra is védelmezni fogom őket. Hangom ezeken az üzeneteken keresztül szól a világhoz. Szeretett Édesanyám, a Szeplőtelen Szűz Mária is beszél a látnokaihoz, és Én Küldetését újból megáldom.

Tudnotok kell, hogy a Sátán hadseregéhez számos hamis próféta tartozik, akik édeskés hangon beszélnek. Nyugtatgató, szerető és álcázott üres ígéretekkel, ők pontosan az ellenkezőjét fogják mondani annak, mint amit Én mondok nektek. Tudnotok kell, hogy egyedül csak az Én Hangom fogja mondani nektek az Igazságot. Csak egyedül az Én hangom fogja elmondani nektek az eljövendő eseményeket, amelyek valóban bekövetkeznek. Senki másnak nem lehet megadni és nem is lesz megadva az a jogosultság, hogy az Én – Jézus Krisztus – képviseletemben, vagy szeretett Atyám képviseletében beszéljen.

Vigasztalódjatok ezen kinyilatkoztatás által, és ismerjétek fel, hogy egyedül csak a Szentháromság beszél ilyen tűzzel, Aki elnyel minden lelket, akikben nincs büszkeség és tele vannak Irántam való alázatos szeretettel.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer