Jelenlegi hely

Azok, akik az Előttem jött próféták által lefektetett Isteni Szót követték, voltak az elsők, akik leköptek Engem

Nyomtatóbarát változat

2013. május 14. kedd 21:00

Drága, szeretett leányom, a következőket azoknak a szolgáimnak mondom közületek, akik azért szenvednek, mert hisznek ezekben a Mennyei Üzenetekben.

Szenvedésetek ugyan nehéz, de tudnotok kell, hogy ti meg vagytok áldva Ajándékommal, amelyet azért kaptatok, hogy segítsen megnyitni szemeteket az Igazságra. A durva bánásmód, amelyet majd el kell viselnetek, mert hűségesek vagytok ezekhez az Üzenetekhez, a hozzátok közelállók részéről fog érkezni. Különösen azok a felszentelt szolgáim fognak a legtöbbet zaklatni benneteket, akik elutasítják azt, hogy ezen Szent Szavam által keressenek Engem. Benneteket gyalázni, ócsárolni, provokálni, kritizálni és gúnyolni fognak, és mégis ugyanezek az emberek vallják azt, hogy az Én Nevemben beszélnek.

Nektek éppúgy el kell viselnetek ezt a fájdalmat, ahogyan azt apostolaim és tanítványaim is elviselték. A földön töltött időm során kidobtak Engem Isten Templomából. Tanítványaimat figyelmeztették, hogy tartsák magukat távol Tőlem, mert ha továbbra is Velem mutatkoznak, akkor az Egyházból való száműzetéssel kell számolniuk. Amikor Szent Szavamat hirdették, és tanításaimat terjesztették, akkor megfenyegették és bizonyos esetekben megkorbácsolták őket. Nyilvánosan meghurcolták őket. Azok, akik az Előttem jött próféták által lefektetett Isteni Szót követték, voltak az elsők, akik leköptek Engem. A haragjukat az a tény okozta, hogy Én az Igazságot mondtam, mert ők az Igazságot nem akarták hallani. Ez megrémisztette őket, és kényelmetlen volt számukra.

Mennybemenetelem után a Szentlélekkel eltelt Apostolaimat sokan azok gyűlölték, akik részt vettek a templomi szertartásokon. És bár nagy volt a szenvedésük, s az ellenzék hangja hangosan üvöltött a jelenlétükben, de ennek nem volt jelentősége.

Semmi sem akadályozhatja meg Szavam terjedését. Egy hang sem lesz elég hangos ahhoz. Egy érv sem lesz elég hitelt érdemlő. Egy méreg sem lesz elég erős. Hatalmamat nem lehet meghódítani. Szentlelkem lelkek milliárdjait fogja Új Paradicsomom biztonságába vonzani. Az elégedetlenség minden hangja le lesz csendesítve, és minden ellenzék el lesz hallgattatva, mert Atyám beavatkozása biztosítani fogja, hogy minden tüskebokor és minden leomlott szikla, mely szétszórva hever az Igazság útján, megsemmisüljön.

Csak az Én Hangom fog megmaradni. Az lesz az egyetlen Hatalommal rendelkező Hang, mely fennmarad majd, és aztán a Nagy Nap el fog jönni.

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer