Jelenlegi hely

Az Igazság megszabadít benneteket. A hazugságok el fognak pusztítani benneteket.

Nyomtatóbarát változat

2013-06-23 18:37

Drága, szeretett leányom, mennyire megszakad a Szívem szegény, szeretett szolgáimért, akik most elkezdték a zűrzavart felismerni, mely Egyházamban mutatkozik. Nekik a következőket mondom: maradjatok Egyházam fedele alatt és tegyétek, amit tennetek kell, hogy szolgáljatok Engem. Maradjatok sziklaszilárdan Tanításaim mellett. Ne fogadjatok el új és úgynevezett teológiai magyarázatokat arra vonatkozólag, hogy Én ki vagyok, mit tettem az emberiségért, vagy hogyan fogok visszatérni, hogy visszaköveteljem Isten minden gyermekét, akik elfogadják Irgalmasságomat. Egyedül csak az Én Szent Szavamban bízzatok, mely Apostolaim által és a Legszentebb Bibliában adatik nektek. Bármi, ami eltér a Szentségektől, vagy attól, amit arról mondtak nektek, ami a Megváltáshoz szükséges, ne fogadjátok el!

Én vagyok az Igazság. Ti megkaptátok az Igazságot. Csak az Igazság mentheti meg a lelketeket a kárhozattól. Az Igazság megszabadít benneteket. A hazugságok el fognak pusztítani benneteket. Én ünnepélyesen rendkívüli kegyelmeket ígérek nektek, drága Felszentelt szolgáim, ha ezt az imát mondjátok annak érdekében, hogy kitartsatok az üldöztetéssel szemben, mivel a hitetek a végsőkig próbára lesz téve.

A Keresztes Imahadjárat 110. imája: A papoknak, hogy hűségesek maradjanak Szent Szavadhoz

Ó, legdrágább Jézusom, kérlek, adj nekem erőt és bátorságot, őrizz meg engem erősnek és bátornak, hogy Legszentebb Nevedben meg tudjam védeni az Igazságot.

Könyörögve kérlek, add meg nekem azt a kegyelmet, mely szükséges ahhoz, hogy mindenkor tanúságot tegyek Szent Szavadról.

Tedd lehetővé számomra, hogy ellenálljak a nyomásnak, hogy ne támogassak valótlanságokat, amikor a szívemben tudom, hogy megbántanak Téged.

Segíts nekem, hogy halálom napjáig hű maradjak Szent Szavadhoz. Ámen.

Felszentelt szolgáim: van még egy figyelmeztető Szavam számotokra.

Nektek meg kell védenetek a Bűnbocsánat (Gyónás) Ajándékát, és fel kell ismernetek, hogy csak azok fognak egyesülni Velem a Paradicsomban, akik bűneik megbánására törekednek, és úgy fogadnak el Engem, Jézus Krisztust, mint megmentésük kulcsát.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer