Jelenlegi hely

Isten, az Atya: Tudnotok kell, hogy az a legnagyobb istenkáromlás, amikor a Fiamat bűnösnek vélik

Nyomtatóbarát változat

2013-06-23 18:18

Drága leányom, hogyan reagálnának a szülők, ha tudnák, hogy gyermekeiknek a halállal kell szembesülniük? Nem harcolnának kézzel-lábbal, hogy megmentsék őket minden bajtól? Ez a pontos oka annak, amiért Én most beavatkozom a világba, utasítván Fiamat, hogy mondja el az Igazságot annak érdekében, hogy megmentsem Gyermekeim életét.

Az életben a kicsi dolgok azok, amelyek a globális szintre vannak kihatással. Ha egy méhecskének megváltozik a viselkedése, és ahol a virágpor nem tud megteremni, akkor ennek közvetlen kihatása lesz a Földön létező életre. Fiam földi Egyházának köszönhető az, hogy a lelket életben lehet tartani. Az Igazság nélkül Fiam Egyháza nem tarthatná fenn az életet. Tehát, ha az Egyház falain belül hazugságok terjednének anélkül, hogy Én beavatkoznék, akkor ennek kihatása lenne a lélek életére.

Amikor az Egyház Az ellen fordul, Aki azt létrehozta, akkor fog az élet megsemmisülni. Ez a fertőzés az egész világra kihatással lesz, beleértve azokat is, akik nem hisznek a túlvilági életben. Még azokat is érinteni fogja, akik más vallásúak, akik nem Tőlem jönnek. Amikor a hazugságok ellepik Fiam, Jézus Krisztus Misztikus Testét a Földön, akkor betegséget okoznak. A betegség, ha nem kezelik, a halálhoz fog vezetni. Ezért, mint Isten, minden Teremtés Atyja, nem fogok meghátrálni, és nem fogom megengedni ellenségeimnek, hogy elpusztítsák gyermekeim lelkét.

Amikor a hazugságokkal szembesültök, akkor azok úgy fognak a csaló szájából kiesni, mint egy zavaros, kusza ostobaság. A hazugságok, amelyek már elkezdődtek, a látszólagos alázat nyelvezetével lesznek megfogalmazva, amelyek elrejtuk a legnagyobb hazugságokat az Egyház Igaz tanaival szemben. Azoknak ismerjétek fel őket, amik azok valójában: mindezt azért teszik, hogy bűnre csábítsanak benneteket. Tudnotok kell, hogy az a legnagyobb istenkáromlás, amikor a Fiamat bűnösnek tartják, ami egyébként lehetetlen.

Én Testben, emberként küldtem el Fiamat – amilyenek ti mindnyájan vagytok -, egy kivétellel: Ő bűn nélkül született, és ezért képtelen volt arra, hogy vétkezzen. Bárki, aki az Igazságot szolgálja, és aztán elferdíti azt annak érdekében, hogy szeretett Fiam keresztre feszítésének egy új értelmezését vezesse be, az egy hazug. Ő nem Tőlem jön, és ellensége Fiamnak.

Figyeljétek most meg, kicsiny gyermekeim, hogy a fenevad és démonai, akik azért küldettek, hogy elragadjanak Tőlem benneteket, köztetek bolyonganak. Nektek erősnek kell lennetek. Nektek sohasem szabad elfejtenetek, hogy Ő, Jézus az Igazságot adta nektek, amikor a Földön járt és meghalt bűneitekért. Ő feláldozta Testét, hogy megváltson benneteket, de sohasem követett el bűnt, mert nem közületek való.

Nektek hűeknek kell maradnotok Szavamhoz és Fiam Tanításához. Ha nem ezt teszitek, akkor abba a kísértése estek, hogy elfogadjátok a hazugságokat, melyek semmi mást nem hoznak nektek, mint örök szenvedést.

Szerető Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer