Jelenlegi hely

Az Igazságot általában fokozott óvatossággal és nyílt elutasítással kezelik

Nyomtatóbarát változat

2011. szept. 15. csütörtök, 23:50

Drága, szeretett Leányom, te most a szenvedés olyan részleteinek vagy a tanúja, amelyet a Keresztre feszítéskor Én is elszenvedtem: Az elhagyatottságnak. Az Elutasításnak. Az Elszigeteltségnek. A hatóság elutasító, gúnyos kézlegyintésének, különösen jámbor követőim általi visszautasításnak. Még a saját apostolaim is elutasítottak Engem a szükség idején. Így tehát ne légy meglepve, ha ez veled is megtörténik.

Ma éjjel egy víziót (látomás) is kaptál Rólam, amelyben a hóhérjaim előtt állok, akiket meg kellett hallgatnom, amint aljas hazugságaik által elítélnek Engem, akárcsak Tanításaim Igazságait. Ilyen bánásmódban lesz neked is részed, és követőimnek is azok kezei által, akik az Igazságot nem tudják elfogadni, vagy undorítónak találják azt.

Leányom, általában az Igazságot fokozott óvatossággal és nyílt elutasítással kezelik, és néha istenkáromlásnak tartják. Sohase félj, mert azok a szavak, amelyeket Én adok neked, nem másak, mint az Igazság. Nem szabad félned, hogy nyilvánosságra hozd mindazt, amit adok neked. Miért is adnék neked hazugságokat? Miért is próbálnám, hogy aláássak ezeknek az üzeneteknek azáltal, hogy bármikor is megengedném, hogy igaztalanságok kerüljenek beléjük? Hiszen ez ellentétben állna Atyám Akaratával. Még a sátánnak sincs megengedve, hogy beavatkozzon ezekbe az Üzenetekbe, bármennyire is próbálkozik.

Amint ezek az Üzenetek nagyobb intenzitást kapnak, egyre több vita és gúny tárgya lesznek. Mégis sokan fognak az üzenetekhez vonzódni, mert közben nem fogják elmulasztani a Szentlélek indíttatását, amely a lelküket indítja meg.

Idővel az Én gyermekeim meg fogják köszönni Nekem, hogy segítettem nekik áthatolni a zűrzavar tövises bokrain, melyek abban fogják gátolni őket, hogy a Paradicsom kapuját elérhessék, mert a mostani vezetésem nélkül, jelenleg el lennének veszve. Nem lenne elég erejük ahhoz, hogy biztonságban átjussanak az Új Paradicsom kapuin, amely a Béke Új Korszaka lesz a Földön, és amely mindazokra vár, akik Engem és tanításaimat követik.

 

Szeretett Megváltótok és Tanítótok, Jézus Krisztus

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer