Jelenlegi hely

Kérjétek a szenvedés ajándékát

Nyomtatóbarát változat

2011. szept. 14. szerda

Drága, szeretett leányom, a szenvedésed megenyhült, és Én ezt az ajándékot meg szeretném köszönni neked. Ez vissza fog térni, de te képes leszel arra, hogy még több örömmel fogad el a szívedben. Szükségem van a szenvedésedre, mert ez menti meg a bűnösök lelkét, akik különben a pokolban végeznék. Egy napon a lelkükbe fogsz nézni, és téged a szeretet és az öröm fog elárasztani, amikor látod őket, hogy Atyám trónja mellett közel ülnek Hozzám.

A bűnösök először mindig át lesznek ölelve, ha megbánják bűneiket. Követőim legnagyobb meglepetésére ők mindig elől lesznek. Ezek a lelkek az imák, követőim szenvedései, és kiválasztott lelkeim által kerülnek Hozzám. Követőim ezt meg fogják érteni, mert a Velem való egyesülésük által örülni fognak az ilyen lelkek megmentésének.

Most szükségem van arra, hogy minél több lélek megmenekülhessen, leányom. Kérlek, imádkozz, hogy úgy te, mint más kiválasztott lélek is megtanulja majd, hogy a szenvedés hogyan tudja növelni azok számát, akik Atyám Birodalmába be fognak lépni. Arra kérem őket, hogy könyörögjenek azokért a kegyelmekért, amelyekre szükség van, hogy megkapják a szenvedés Ajándékát. Emlékezzetek arra, hogy amikor Én szenvedést adok, akkor az egy különleges kegyelem, mely egyre több lelket fog Szívem keblére hozni.

 

Szeretett Jézusotok, Az emberiség Megváltója

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer