Jelenlegi hely

Az Egyházban változásokat fognak bevezetni, amelyek Isten szavának ellent fognak mondani

Nyomtatóbarát változat

2011. szept. 13., kedd; 15:15

Drága, szeretett leányom, Én Vagyok az, Jézus Krisztus, aki testben jött hozzátok.

Szent szolgáim most mindenhol meg kell, hogy hallják Szent Szavamat. Ezt az Üzenetet minden követőm más keresztény felekezet szent szolgáival is meg kell, hogy ossza. Nagyon fontos, hogy ebben az időben bátorítást kapjanak Szavaim meghallgatására, még mielőtt kettészakadnának, és két táborra válnának.

A csaló munkálkodása beszivárgott Egyházam minden rétegébe. Most már nagyon közel az idő, amikor lassan, de biztosan azt fogjátok tapasztalni, hogy le fogják csökkenteni a Szentmisék számát. Látni fogjátok, hogy a különleges imákat el fogják távolítani, és néhány Szentséget is, mint a Gyónás lehetőségét is csökkenteni fogják. Felhívom szent szolgáimat, hogy most hallgassanak Rám, és hogy a megkülönböztetés kegyelméért imádkozzanak. Én Vagyok az, Aki most benneteket hívlak, hogy megmenthessem nyájatokat. Én vagyok, aki meg szeretné nyitni a szíveteket, hogy erre az utolsó időkre tervezhessetek, amely a világ számára egy új kezdetet fog meghirdetni. Nagyon közel az idő, amikor arra kérnek fel benneteket, hogy hűséggel legyetek a hamis prófétához. Úgy nézzétek őt, amilyen ő valójában, és sorra ítéljétek meg tevékenységeit, hogy láthassátok, ha gyümölcsöt teremnek. Mert azok a gyümölcsök, amelyeket ő, vagy az őt szolgáló hűsegesei fognak felmutatni, romlottak lesznek, egészen a magjukig. Ebből egy harapás is meg fogja semmisíteni Irántam való hűségeteket. Két, vagy három harapás egy olyan éket fog verni közétek és Szentséges Szívem közé, hogy teljesen lehetetlennek fogjátok tartani, hogy Atyám Királyságába beléphessetek.

Most kísérjétek figyelemmel a változásokat, látni fogjátok, amint saját lelkészi hivatalaitokba bekúszik. Néhány ezekből a változtatásokból eleinte nem okoz majd semmi gondot. De idővel bizonyos változásokat fognak rátok erőszakolni, és arra fognak kényszeríteni benneteket, hogy lenyeljétek a hazugságokat. A hazugságok a sátántól fognak jönni, és báránybőrbe lesznek bújtatva.

Azoknak mondom, akik tiszta szívűek, hogy ti ezt rögtön tudni fogjátok, és abban a helyben fel fogjátok ismerni a gonosz ravaszságát, aki tervezése szerint elkezdte rombolni földi Egyházamat a saját folyosóin belül.

Az Én Igazságom világszerte a méltatlanság felhördülését fogja előidézni, amikor papjaim azt fogják mondani, hogy ezek az üzenetek biztos hazugságok? Az egyetlen hazugság, amelynek ők tanúi lesznek, hogy kényszeríteni fogják őket arra, hogy elismerjék azt, ami a Szentírásomnak közvetlen ellentéte lesz, pedig ezt (a Szentírást) az emberiség már a kezdetektől fogva megkapta. Sohase engedjétek meg magatoknak, hogy elfogadjatok bármilyen más Igazságot, azon kívül, amelyet a Szent Biblia tartalmaz.

Sok változást fognak bevezetni, amelyek ellent fognak mondani Örök Atyám Szavainak. Ezek a változások, szent szolgáim, nem isteni eredetűek lesznek, és nektek vissza kell utasítanotok ezeket, ha hűségesek akartok maradni Hozzám.

Ébredjetek fel. Álljatok ellen az ilyen hazugságoknak, amelyekkel szembe fogtok nézni. Ezeket sohase fogadjátok el. Örök Atyám szava sohasem fog megváltozni. Ezt az emberiség sohasem változtathatja meg. Sokan közületek annyira össze lesznek zavarodva, hogy elszigetelődnek a többi bajtársaiktól, Szent szolgáimtól. Ne féljetek, mert csak egyetlen egy oldal van, amelyet választhattok. Ez az az oldal, amelyen Én állok. Más oldal nem létezik.

 

Szeretett Megmentőtök, Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer