Jelenlegi hely

A büntetések az imák hatására enyhülhetnek

Nyomtatóbarát változat

2011. szept. 12., hétfő; 12:00

Drága, szeretett leányom, most már nagyon közel az idő, amikor a világ meg fog nyugodni, és a Nagyfigyelmeztetés utáni időszakban az emberek másként fogják azt látni. Az anyagi élvezetek és többletek soha többé nem fognak lelkesíteni. A hírességekből és jólétből eredő bálványokat az emberek többé nem fogják istenként kezelni. Többé nem fogják olyan gyorsan felebarátaikat elítélni, vagy kegyetlenül bánni velük.

Az új világ a Nagyfigyelmeztetés után olyan hely lesz, ahol az Irántam és Isten, az Atya iránti szeretetet tisztelni fogják. Sok ország vezetői, akik nem keresztény vallásúak, Atyám iránt hódolatukat fogják kifejezni. Mindazok, akik hatalmi pozícióban vannak, és az emberek pénzügyeit ellenőrzik, tömegesen fogják megbánni tetteiket. Sokan mások megválnak majd a hatalmi rétegektől, és testvéreikkel meg fogják osztani azt a kenyeret, amely az Atyától származik. Mert ez a kenyér mindenkié, és olyan szándékkal adatott, hogy az egyenlően legyen elosztva.

Sok jó dolog fog kialakulni a Nagyfigyelmeztetés eredményeként. Azonban sok lélek mégsem lesz elég erős a hitében. Ők sajnos vissza fognak térni régi útjaikra. Elcsábítva a hatalmi ígéretek, a gazdagság, az ellenőrzés és az önszeretet által, ők vissza fogják utasítani Istent, az Atyát. Ők ismerni fogják az Igazságot, de ez mégsem lesz elegendő számukra. Ezek a szegény bűnösök tövisek lesznek oldalatokban, gyermekeim. Imáitok nélkül pusztítást fognak okozni egy olyan világban, amely az új megtisztulása alatt magához térhetne.

Az ima, gyermekeim, nagyon fontos. Nektek meg kell kérnetek Istent, az Atyát, hogy fogadja el azon kéréseteket, hogy vessen véget az üldöztetésnek, amelyet ezek az emberek fognak tervezni. Az elegendő ima el tud, és el is fog sok borzalmat hárítani, amelyekkel ezek a bűnösök megpróbálnak majd ártani a világnak. Olyan sokan vakok közületek azzal a tervvel szemben, amelyet a hátatok mögött szőnek. A jelek következetesen nyilvánulnak meg, de nektek mégsem sikerül felismernetek.

Gyermekeim, ahogyan nő a hitetetek, úgy imádkozzatok, hogy a Szentlélek kiáradhasson ezekre a bűnösökre, és hogy betakarhassa lelküket. Én, a ti értékes Jézusotok, megvédelek benneteket, szeretett követőim. Az Én vezetésem alatt arra oktatlak benneteket, hogy nem csak ezekért az elesett lelkekért kell imádkoznotok, hanem azért is, hogy az egyszerű emberek, nők és gyermekek üldöztetése is megszűnjön. Ha ezek a tettesek, akik Atyámmal szemben dacolni fognak, és továbbra is ártatlan embereket fognak terrorizálni az új ellenőrzési módszer által, melyet a világra fognak szabadítani, akkor ők meg lesznek bűntetve.

Keresztrefeszítésem óta ezeknek a bűnösöknek a lehető legnagyobb Irgalmasságban lesz részük. Nekik köszönteniük kellene a Nagyfigyelmeztetést, mert ez lesz számukra az utolsó alkalom arra, hogy esélyt kapjanak a megváltásukra. Különben egy félelmetes büntetéssel kell majd szembe nézniük. Ez a büntetés, amely Atyám Isteni Igazságosságának Keze által fog bekövetkezni, nem valami kívánatos dolog. Habár ez a Nagy Büntetés meg volt jövendölve, mégis az imák erejének hatására meggyengülhet.

 

Szeretett Megváltótok, Az Irgalmasság Királya, Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer