Jelenlegi hely

Nem számít, hogy milyen vallásúak vagytok, mert csak egyetlen egy Isten van

Nyomtatóbarát változat

2011. szept. 11. vasárnap; 19:15

Drága szeretett leányom, amikor gyermekeim kétségbeesést, félelmet, vagy magányt éreznek, akkor mondd meg nekik, hogy Hozzám kell fordulniuk. Sokan gyermekeim közül még sohasem éreztek eddig ilyen ürességet az életükben, mint most szerte a világon. Útbaigazítás nélkül sokkal jobban összezavarodnak, mintha értéktelen eledellel táplálnák őket. A média naponta olyan történetekkel eteti őket, amelyek a gonosz jelenlétére utalnak a világban az oly sok országban történő nyugtalansággal, lázongással. Aztán itt van a lelki táplálék hiánya, helyette hazugságokkal táplálnak benneteket, amikor azt mesélik be nektek, hogy törekedjetek a világ csodáira. Mindezek, ha hasonló dolgokat érnétek el, csalódást fognak nektek okozni. Aztán, amint ilyen célokra törekedtek, sóvárogni fogtok, hogy elérjétek ezeket a csúcspontokat, de ismét csalódni fogtok.

Emlékezzetek, gyermekeim, hogy Én Vagyok a ti táplálékotok. Csakis Általam fogtok valódi békét, elégedettséget és tiszta szeretetet érezni a szívetekben. Lehetetlen hasonló békét bárhol is találni.

Forduljatok Hozzám most mindannyian, akik a szívetekben lévő bánattól szenvedtek. Hagyjátok, hogy tartsalak és megvigasztaljalak benneteket. Mert ti, gyermekeim, az Én elveszett és értékes gyermekeim vagytok. Sokan elvándoroltak közületek, és nem ismerik fel a nyájamhoz visszavezető utat. Egyesek közületek egy másik nyájat választottak maguknak, egy nem Hozzám tartozó nyájat.

Hallgassatok hívásomra, amikor meghalljátok Hangomat a lelketekben, meg fogjátok ismerni az Igazságot. Én Vagyok az Örök Atyához vezető ösvényetek. Emlékezzetek arra, hogy sokan közületek, akik különböző neveket adnak Istennek, a Mindenható Atyának, mégis ugyanazt az Istent imádhatják, mert csak egyetlen egy Isten Létezik. Közel az idő, amikor Dicsősége fel lesz fedve a világ számára. Nem számít, hogy mi a ti értelmezésetek, mert Isten, az Atya, maga a Szeretet. Az Ő Irgalmassága mindent átölel. Gyertek, most forduljatok Hozzá, mindegy, hogy a világ melyik részén vagytok. Ő várja a hívásotokat.

 

Szeretett Megváltótok, Jézus Krisztus

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer