Jelenlegi hely

Az út örök Királyságom felé éles kövekkel és sziklákkal van tele

Nyomtatóbarát változat

2012. november 4. hétfő, 17:45

Drága, szeretett leányom, senki se gondolja azt, hogy erős maradhat a hitében anélkül, hogy ezért a jogért ne kellene harcolnia.

Sok akadály van, melyek az Istenbe vetett hitet gátolják, és csak azok tarthatják égve szívükben az Isten iránti szeretetük lángját, akik kitartanak az imában.

Az út örök Királyságom felé éles kövekkel és sziklákkal van tele. Ez olyan, mintha mérföldeken keresztül mezítláb járnátok, ahol minden vágást, minden éles fájdalmat megtapasztaltok, és ahol minden megtett lépésnél megbotlotok. Ezért van az, hogy sok jó szándékú lélek esik el az út szélén, mivel az út annyira küzdelmes.

Amikor Engem követtek, utazásotok mindig fájdalmas lesz. Sohasem lesz könnyű, amíg azt nem mondjátok: „Jézus vedd el fájdalmamat, gyógyíts meg engem, és vedd el keresztemet.”

Csak ezután fogjátok könnyebbnek érezni, hogy kövessétek Utamat, mely Dicsőséges Királyságomhoz vezet.

A keresztre feszítés minden egyes szakaszát meg fogja tapasztalni mindenki, aki szereti Istent, egészen az utolsó napig.

A Második Eljövetelemig vezető szakaszban, a keresztényeknek és mindazoknak, akik a Legmagasságosabb Istent szeretik, a Passióm szenvedését kell elviselniük.

Vádaskodásokkal fog kezdődni, hogy Isten nem létezik.

Engem elutasítottak, mint Isten Fiát. Ez alkalommal a Legmagasságosabb Istent fogják elutasítani.

Minden hívőt meg fognak ostorozni, és üldözni fognak, amikor bevezetik az elmúlt idők pogány törvényeit. Mégis sokan az emberek közül, akik nem ismerik az Úr útjait, nem fognak figyelni az ilyen gonoszságokra, mert nagyon el lesznek foglalva a személyes örömeik keresésével.

Aztán büntetéseket fognak kiszabni azokra, akik a nyilvánosság előtt hűséget mernek mutatni az egy Igaz Isten iránt. Őket nem fogják megtűrni, és el kell majd rejtőzniük ahhoz, hogy Atyámat tisztelhessék.

A mindennapi áldozatok, a szentmisék végül meg fognak szűnni - amint az meg volt jövendölve –, mert a Hamis Próféta azt fogja mondani, hogy egy új formájú szentmisét kell ünnepelni, mert a régi formájú már nem megfelelő.

Jelenlétemet a Szent Eukarisztiából száműzik, és az Élet Tápláléka többé már nem fogja táplálni Isten gyermekeit. Ekkor Isten Keze le fog majd csapni azokra a pogányokra, akik azt merik állítani, hogy ők Isten Nevében beszélnek. Hűségük a fenevad iránt sokakat fog befolyásolni, és vezetni fogják azokat, akik félre voltak vezetve a sötétség börtönében.

A szakadás növekedni fog, míg végül Isten minden gyermekének választania kell: vagy a hamis illúziót fogják követni, amit a Hamis Próféta fog bemutatni - aki azt fogja állítani, hogy Isten Nevében beszél -, vagy az Igazságot.

Soha ne higgyétek, hogy elég erősek lesztek ahhoz, hogy ellenálljatok a hamis papok nyomásának, akik a fenevadat fogják képviselni. Nagy lesz az ő befolyásuk. A segítségem nélkül kísérteni fognak benneteket, hogy fordítsatok hátat tanításaimnak.

Ébredjetek fel, még mielőtt ezek az idők bekövetkeznének. Mindennap hívjatok Engem, hogy segítséget kapjatok Tőlem.

Jézusotok

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer