Jelenlegi hely

Hamarosan nem lesz bűn többé. A bűn ostora a múlté lesz

Nyomtatóbarát változat

2012. november 3., szombat, 19:00

Drága, szeretett leányom, amikor a lelkek távol kerülnek Tőlem, és amikor engednek a bűnnek, nem szabad félniük Tőlem.

Amint vétkeztetek, szeretett követőim, azonnal forduljatok Hozzám.

Sohase szégyelljétek magatokat, és ne jöjjetek zavarba attól, hogy Hozzám fussatok, amikor vétkeztek. Ez az egyetlen módja annak, hogy erőt kaphassatok, és újra Velem járjatok.

Ha nem fordultok Hozzám és e helyett kerültök Engem, akkor egyre gyengébbek lesztek, és engedni fogtok a gonosz által naponta elétek helyezett kísértéseknek.

Bűnnel születik minden ember erre a világra. Az eredeti bűnt a Keresztség Szentsége által kell megsemmisíteni. A lelkek azonban még ezt követően is kísértve lesznek, egészen addig, amíg az emberiség a Sátán uralma alatt fog állni.

A bűntől megszabadulni egyszerű. Először is tudni fogjátok a szívetekben, amikor bűnt követtetek el. Sok ember a világban elhessegeti a bűnt önmagától, mintha annak nem lenne semmi jelentősége. Mégis, ha az emberek nyíltan beismernék, hogy hogyan érzik magukat miután vétkeztek, akkor felfedeznék, hogy a belső békéjük kettészakadt.

A bűnt a legtöbb ember érzékeli, egészen addig, míg végül annyira elsötétednek, hogy csak a bűn fog megfelelni vágyaiknak. Ezért kell minden alkalommal, amikor vétkeztek, Isten megbocsátását keresnetek. Ha nem teszitek, akkor a bűn el fog üszkösödni bennetek, és akkor sokkal nehezebbnek találjátok majd, hogy ellenálljatok a kísértésnek.

Amikor bűnbánatot éreztek a szívetekben, hívjatok Engem, szeretett Jézusotokat, hogy segítsek nektek.

Nincs olyan bűn, amit ne lehetne megbocsátani, kivéve a Szentlélek káromlását. Hívjatok mindig Engem, hogy támogassalak benneteket, nem számít, mennyire szégyellitek magatokat a bűn miatt, amelyet elkövetettek.

Szívem eléri Isten minden gyermekét. Ti vagytok az Ő drága teremtményei, és Ő szeret mindnyájatokat, bűneitek ellenére is. Küzdjétek le a bűnt azáltal, hogy minden egyes alkalommal, amikor vétkeztek, a jóvátételt keresitek.

Hamarosan a bűn már nem lesz többé. A bűn ostora a múlté lesz.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer