Jelenlegi hely

Aztán ott lesz a globális oltás bevezetése, ami meg fog ölni benneteket, ha alávetitek magatokat

Nyomtatóbarát változat

2012. október 13. szombat, 16:10

Drága, szeretett leányom, a próféciák, amelyeket Fatimában megjövendöltek, most kezdenek a világban kibontakozni.

Az egy világ-kormány, amelyet azok a nemzetek hoztak létre, akik fáradhatatlanul együtt dolgoznak, s majdnem befejezték munkájukat, hamarosan bemutatásra kerül a világnak.

Ennek életbe léptetésekor keletkezik az új egy-világvallás, mely egy utálat Atyám szemében.

Egyházamat megtámadta az ellenség, akik báránybőrbe bújt farkasok. Ők mindenkit megtévesztenek, akikkel csak kapcsolatba kerülnek.

Aztán ott lesz a globális oltás bevezetése, ami meg fog ölni benneteket, ha alávetitek magatokat neki.

Ez egy olyan időszak, amikor csak az ima - és abból is sok - tudja enyhíteni e szörnyű gonoszság hatását, melyet a hatalmon lévő emberek egy elit csoportja hozott létre.

Kormányaitok minden részében munkálkodnak, és azok, akik minden nap velük együtt dolgoznak, tisztában vannak azzal, amit ők tesznek.

Olyan ravaszok, hogy minden gonosz tettet nagy dologként fognak bemutatni, mint jó dolgot az emberiség szolgálatában. Ők mindent meg fognak tenni, amit csak tudnak, hogy mindent megszentségtelenítsenek, ami Istennel kapcsolatos.

Terjeszteni és támogatni fogják a pogányságot. Istennek azon gyermekei, akik elfogadják törvényeiket és tanításaikat, meg lesznek módszereiktől fertőzve.

Nektek védelemért kell imádkoznotok, de mindenekelőtt ezekért a lelkekért kell imádkoznotok, mert Atyám megbüntetni szándékozik őket. Külön fogja választani a többiektől, és elpusztítja őket. Imáitok nélkül el fognak veszni, és a tüzes tóba lesznek dobva.

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer