Jelenlegi hely

Imáitok által meg lehet menteni azokat, akik hidegvérű gyilkosságot követnek el

Nyomtatóbarát változat

2012. október 14. vasárnap, 6:10

Drága, szeretett leányom, egy pillanatra sem szabad hinnetek, hogy nem lehet megmenteni azokat , akik szörnyű bűnöket követnek el, és akik gonosz tetteikkel kegyetlenségeket okoznak a világban.

Imáitok által meg lehet menteni azokat, akik hidegvérrel gyilkosságot követnek el, akik kivégzik honfitársaikat, vagy akik megölik az anyaméhben gyermekeiket.

Sok ilyen lélek nem fogja megváltását keresni az Én Szememben, mert ők nem látnak rosszat abban, amit tettek. Üdvösségük imáitoktól függ.

Ezek azok a lelkek, akik után a legjobban vágyakozom.

Ezek az elveszett lelkek annyira eltávolodtak Tőlem, hogy csak az áldozati lelkek szenvedései és Tanítványaim imái menthetik meg őket.

Még azokat is meg lehet menteni az örök kárhozattól, akik tudatosan imádják a Sátánt, akik tudják, hogy létezem, de továbbra is gúnyolnak Engem.

Arra sürgetlek mindnyájatokat, hogy hívjatok Engem a Keresztes Imahadjárat ezen imáján keresztül, és kérjetek megváltást a halálos bűnben lévő lelkeknek, akik gyilkosságot követtek el.

A Keresztes Imahadjárat 80. imája azokért a lelkekért, akik gyilkosságot követtek el:

 „Ó, drága Jézus, Irgalomért könyörgök azok számára, akik gyilkosságot követtek el. Sürgősen kegyelmet kérek azok számára, akik halálos bűnben vannak. Felajánlom Neked szenvedéseimet és nehézségeimet, hogy megnyisd Szívedet, és megbocsásd bűneiket. Kérlek Téged, borítsd be Drága Véreddel mindazokat, akiknek a lelkében gonosz szándék van, hogy gonoszságaiktól tisztára lehessen mosni őket. Ámen.”

 

Ne feledjétek, hogy a lelkeknek szükségük van a segítségetekre, még akkor is, ha bűneik talán undort keltenek bennetek.

Őket megfertőzte a gonosz, és sokan közülük nem ismerik a jó és a rossz közötti különbséget.

Ezek azok a lelkek, akik a legnagyobb gyötrelmet és fájdalmat okozzák Nekem. Szenvedésem hosszabb lesz, hogy mindegyikük megmenekülhessen.

Menjetek, Tanítványaim, és engedjétek meg Szeretetemnek és az alázatnak, hogy elárassza szíveteket, úgy, hogy nagylelkű szenvedésetek segítsen megmenteni ezeket a gyermekeket, Istennek szegény, elveszett gyermekeit.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer