Jelenlegi hely

A démoni megszállottság és a gyűlölet bűne

Nyomtatóbarát változat

2011. november 6. szombat, 18:30

Drága, szeretett leányom, az emberek nem értik, hogy Én naponta átélem egykori Keresztre feszítésemet. Azt a fájdalmat és szenvedést, amelyet a nap minden percében elszenvedek, az emberek bűnei okozzák. A mély szomorúság pillanatait viselem el, amikor látom azokat a lelkeket, akik a gyűlölet bűnei által nagyon megbántanak Engem.

A gyűlölet sokak szívét átitatta, és ez a sátáni fertőzöttségnek következménye. Sok ember beszél démoni megszállottságról, mintha ezt olyan könnyű lenne azonosítani. Oly sok gyermekem lett a sátán megszállottja. Nem kell ahhoz csapkodniuk vagy megszállottan viselkedniük, hogy látni lehessen, a démon jelen van bennük.

Ő, mint az emberiség ellensége, arra használja fel démonait, hogy azok megtámadják gyermekeimet. Mert mindazok, akik sötétségben vannak, könnyű prédák számára, szinte vonzzák a gonosz jelenlétét.

Gyermekeim, ha egyszer is megszállottak lettetek, akkor már nagyon nehéz megszabadulnotok ettől. Ezek a szerencsétlen gyermekek a sátán ravasz és manipulált fertőzése által meg fognak fertőzni más lelkeket is. És ez így folytatódik.

A gonoszt rendszerint úgy mutatják be, mintha ő jó lenne. Ezért őt nem lehet másként felismerni. Egy megfertőzött lélek viselkedése és tettei sohasem alázatos természetből erednek. Ők sosem lesznek nagylelkűek. Talán nagylelkűeknek fognak tűnni, de ez csak egy csel. Ezzel a csellel mindig olyan igényeket támasztanak majd, amelyek számotokra kellemetlenek lesznek.

Tartsátok távol magatokat az ilyen lelkektől. Imádkozzatok értük. Ne engedjétek meg nekik, hogy bűnbe rántsanak benneteket. Legyetek mindig éberek a csaló miatt, mert ő mindenütt jelen van ezekben az időkben.

Állandóan imádkozzatok, hogy az ilyen gonoszságot sakkban tarthassátok. Az ima meg fogja gyengíteni szorítását és erejét, valamint védelemben részesít benneteket.

Gondoljatok úgy a sátánra és gonosz munkálkodásaira, mint egy fertőző betegségre. Tegyetek meg minden óvintézkedést, hogy elkerüljétek mindazokkal a kapcsolatot, akik magukban hordozzák ezt a betegséget. Tudnotok kell, hogy nincs választási lehetőségetek, ezért fegyverezzétek fel magatokat szentelt vízzel, egy Szent Kereszttel és egy Benedek éremmel. Mindezek egy karnyújtásnyira fogják visszatartani a démonokat tőletek.

Ezek azok az idők, gyermekek, amikor magatokat és otthonaitokat megáldott (szentelt) tárgyakkal kell körülvennetek. Ezek a dolgok otthonaitokban védelmet nyújtanak majd számotokra, és az imádkozás közben nagy vigaszban lesz részetek.

Ne feledjétek, hogy a démon nemcsak a pokolban él, hanem most a földön is szilárdan megalapozta uralmát. Az ima az egyetlen dolog, ami megfélemlíti és tehetetlenné teszi őt.

Gyermekek, az elkövetkezendő időkben az ima fog fenntartani benneteket.

 

Szerető Megváltótok,

Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer