Jelenlegi hely

Isten, az Atya: Utolsó felhívás az ateisták számára

Nyomtatóbarát változat

2011. november 5., 13:00

Leányom, most lesz megmutatva Kezem Irgalmassága az emberiségnek, mivel Fiam érkezése hamarosan bekövetkezik.

Mindazokhoz a megkínzott lelkekhez szólok, akik összezavarodtak: bízzatok Bennem, Istenben, az Atyában. Én, aki mindnyájatokat szeretettel és könyörületességgel teremtettelek, meg akarom menteni minden egyes drága gyermekemet.

Egyetlen egyet sem akarok közületek elveszíteni, beleértve azokat is, akik kigúnyolnak Engem. Készüljetek fel a legnagyobb Ajándékra, mely nektek készült. Meg fogom akadályozni a sátánt abban, hogy megkaparintson benneteket, ha ti is megengeditek ezt Nekem. Nem tudlak benneteket kényszeríteni, hogy az Irgalmasság eme cselekedetét elfogadjátok. Elszomorít Engem az, hogy sokan fogják közületek Irgalmasságom Kezét visszautasítani. Nem lesztek elég erősek. De amikor az Igazságnak tanúi lesztek, amint az a Nagyfigyelmeztetés alatt fel lesz tárva előtettek, megpróbáljátok majd megragadni azt*, mint egy mentőkötelet. (*Irgalmasságom kezét)

Erőt kell kérnetek Tőlem, meg kell engednetek Nekem, hogy az örök kárhozattól megmentselek benneteket. Ezzel az utolsó alkalommal főleg az ateistákat szólítom fel. Ne utasítsátok vissza az Igazságot, amikor az majd bebizonyosodik előtettek. Ha ezt teszitek, akkor számomra örökre elvesztek.

 

Isten, az Atya

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer