Jelenlegi hely

A Globális Csoport, mely a bankrendszereteket lerombolta, szét fog hullani

Nyomtatóbarát változat

2011. november 4., 19:00

Legkedvesebb leányom, az Igaz Élet Tőlem származik, ez az egyetlen élet, amelyre az embernek mostantól mindig szüksége lesz az örökkévalóságig.

Gyermekek, tudnotok kell, hogy ez a szörnyű zűrzavar, amelyet magatok körül láttok, nem fog sokáig tartani.

Isten, az Én Örök Atyám, nem fogja megengedni, hogy drága gyermekei oly sokat szenvedjenek. Ti, gyermekeim, a csaló munkálkodásának vagytok áldozatai. Ő, aki a Globális Csoportot ellenőrzi, egyre gyengül. Az ő hatalma folyamatos megbuktatás alatt van Atyám Hatalma által. Ez a csoport, mely szándékosan rombolta le bankrendszereiteket, hogy koldussá tegyen benneteket, szét fog hullani. Nektek nem kell aggódnotok, mert Atyám Keze le fog sújtani gonosz útjaikra.

Imádkozzatok minden becsapott lélekért, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt megtérjenek, azokért, akik szolgai módon ragaszkodnak a gonoszsághoz, akiket ez a csoport a szívében hordoz.

Gyermekek, sohasem szabad a reményt feladnotok. Isten, a Legmagasságosabb iránti szeretetek által vissza fogtok térni családotok kebelére. A Szentháromság a ti otthonotok, gyermekeim.  Mindazok közületek, akik megtérésük által elfogadják ezt a tényt, a Földi Paradicsom Dicsőséges Korszakát fogják örökölni.  

Mindig bízzatok Bennem. Ajánljátok fel Nekem gondjaitokat, nehézségeiteket és félelmeiteket. Engedjétek, hogy megkönnyítsem fájdalmaitokat és szenvedéseiteket. Már nem fog sokáig tartani, amíg a világ megszabadul a szülési fájdalmaktól, amelyeket ezekben az időkben elszenved.

A reményt sohase adjátok fel. Bízzatok Bennem. Imádkozzatok kegyelmeimért, hogy erősebbé tegyelek benneteket. Hajtsátok fejeteket a vállamra, és engedjétek, hogy az Én Békém beburkolja a lelketeket. Csak ekkor fogjátok valóban megérteni az örök életről tett Dicsőséges ígéretem Igazságát.

 

Jézusotok, Az emberiség Megváltója

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer