Jelenlegi hely

Az Én hírnökeim veletek vannak, hogy felkészíthessétek lelketeket

Nyomtatóbarát változat

2011. november 3., csütörtök, 21:00

Drága, szeretett leányom, az előre jelzett próféciák a tanúságtételek által oly módon kezdenek el világszerte ismertté válni, hogy többé már senki sem lesz képes figyelmen kívül hagyni azokat.

Oly sok gyermekem nincs tisztában azzal a tartalommal, amelyet Atyám Könyve, a legszentebb Biblia tartalmaz. Kevés figyelmet fordítanak János Könyvére, amelyben az egész világ megkapta az utolsó idők részleteit. Ez az idő most jött el. Készüljetek fel mindannyian.

A Jelenések Könyvében található Igazság nem más, mint a való Igazság. Felismeritek a jeleket? A világban folytatódik a nyugtalanság, mely vad ütemben fog szétterjedni. Pénzrendszereteket egy globális csoport veszélyezteti, akik nemcsak a pénzeteket akarják elvenni, hanem még a lelketeket is el akarják lopni.

Az emberek gonoszsága nyilvánvaló, de nagy része titokban marad. Hírnökeim most veletek vannak, gyermekeim, hogy segítsenek lelketek felkészítésében. Mindenesetre olyannak ismerjétek fel őket, mint amilyenek valójában. A Szentlélek, Aki a lelküket uralja, a megtérés elterjedéséhez fog vezetni.

Mindazok, akik elítélik próbálkozásaimat, hogy kommunikáljak veletek, hamarosan meg fogják érteni az Igazságot. Azután gyermekeim egyesülni fognak ez ellen a gonosz hatalom ellen, melyet a sátán vezet. Ők nem fognak győzni. Minden akadály útjukba lesz állítva Atyám Keze által. Oly nagy az Ő Irgalmassága, hogy hatalma által meg fogja védeni gyermekeit, és el fogja pusztítani mindazokat, akik továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy a Csaló ösvényét kövessék.

Lehet bármilyen különböző a nézetetek arról, hogy Én most valóban szólok hozzátok, vagy sem, ennek nem lesz jelentősége. A Belém és az Én szeretett Atyámba, a legmagasságosabb Istenbe vetett hitetek az, ami a végén számítani fog.

Az imádság a legsürgetőbb, gyermekek, bárhol is vagytok, bármilyen a vallásotok, bármi is a nézetetek. Egyesüljetek, és imádkozzatok a Szentlélekhez, hogy megvilágosodjatok ebben az időben. A sátán azon próbálkozik, hogy hátat fordítsatok Nekem, szeretett Megváltótoknak. Ne hallgassatok azokra a kétségekre és félelemre, melyeket a szívetekbe ültet. Ő hazugságokat fog felhasználni azért, hogy megakadályozzon Engem abban, hogy Isteni Világosságommal eláraszthassam a lelketeket. Oly nagyon szeretlek benneteket, gyermekeim, hogy továbbra is hívni foglak benneteket, mindegy, hogy visszautasítotok Engem, vagy hátat fordítotok Nekem. Ezt a Szentlélek ereje által fogom megtenni. Ezért az Ajándékért a következőképpen kell imádkoznotok:

Ó, Jézus, értékes Véreddel takarj be engem, áraszd rám a Szentlelket, hogy fel tudjam ismerni, hogy ezek a szavak Tőled származnak. Tégy lélekben alázatossá engem. Fogadd könyörgésemet Irgalommal, és nyisd meg szívemet az Igazság előtt.”

Még a legmegátalkodottabb bűnösöknek is válaszolni fogok, ha ezt az imát imádkozzák.

Adjatok Nekem esélyt arra, hogy Magamhoz hozzalak benneteket, hogy még a Nagyfigyelmeztetés előtt a lehető legtöbb gyermekemet egyesíthessem.

Ne feledjétek, hogy Szeretetem sohasem fog kialudni irántatok, független attól, hogy milyen süket fülekkel fordultok az egységre sürgető felhívásom felé.

 

Szeretett Megváltótok, Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer