Jelenlegi hely

Az időjárás különös jeleket fog mutatni

Nyomtatóbarát változat

2011. november 2, szerda, 19:40

Drága, szeretett lányom, az időjárás különös jeleket fog mutatni, miközben a Föld egy új állapot felé halad, felkészülve Isteni Irgalmasságom Cselekedetére, mert eljövök, hogy még egyszer megmentselek benneteket.

A gyűlölet minden nemzetben erősödik. Az elégedetlenség mindenhol érezhető. Az egymás iránti szeretet gyengül, miközben az önszeretetet nemcsak megtűrik, de még fontosnak is tartják ahhoz, hogy a mai világban elfogadhatóak lehessetek.

El fogom törölni a gyűlöletet. El fogom taposni az emberek azon terveit, hogy terrort okozhassanak testvéreiknek. Az arroganciát (a gőgöt) ki fogom törölni a lelkükből. Minden bűn fel lesz fedve előttetek úgy, ahogyan azokat Én látom nyers rondaságukban.

Miért kell olyan sok jószívű léleknek az Én egykori Tanításaimnak hátat fordítaniuk? Mi történt Isten, az Atya szeretetével, hogy ez szégyenletes már a szemükben? Én megmondom nektek: Ez azért van, mert oly sok gyermekem félre van vezetve a világ élvezetei által. Bár az anyagi javak sokasága, amelyeket meg akarnak szerezni, elérhetetlen számukra, mégis visszautasítanak Engem. Az emberek lelkét egy olyan vastag sötétség homályosította már el, hogy egy bizonyos időre lesz szükség ahhoz, hogy Világosságom átszűrődhessen, és hogy a lelkükbe hatolhasson.

Mennyi keserű Könnyet sírok a szomorúságtól ezekért az elveszett lelkekért, akik reménytelenek a megváltás békéje miatt, amelyre oly nagyon vágyakoznak. Egyszerűen nem ismerik fel, hogy csak Én tudom elhozni ezt a békét fáradt szívükbe.

Ó, már olyan régen elfelejtették a Szeretetemet. Én már csak egy töredék vagyok a fejükben nem, mint a valóság következménye. Az elme és a szív békéjét akarják, de kéréseikkel nem fordulnak Hozzám. Csak akkor tudok válaszolni, ha megkérnek Engem. Ők nem tudják ezt?

Mindazokhoz szólok, akik Engem szeretnek, de testvéreiket gyűlölik, vagy neheztelnek rájuk: Nektek is szükségetek van a segítségemre. Nincs szükségem a hűségetekre, ha mások iránt nem vagytok kedvesek. Amikor testvéreiteket bármilyen okból kifolyólag megbántjátok, akkor Engem bántotok meg. Nem számít, hogy hogyan igazoljátok tetteiteket, ezt tudnotok kell. Én érzem mindazok fájdalmát, akikkel visszaéltek. Ha ti ilyen módon bántotok meg Engem, akkor nem tudtok igaz szívből jövő szeretetet mutatni Irántam.

Tanuljatok ebből. Minden dologban az alázatot keressétek, mielőtt még Színem elé kerülnétek, hogy Szent Akaratomnak hűséget esküdjetek. Ilyen módon lesz csak tiszta a lelketek, hogy méltók lehessetek Királyságomra.

Ti, gyermekeim, szerencsések vagytok, mert közületek milliók lesznek részesei Új Paradicsomomnak. Mindez ezzel az időszakkal függ össze, amelyben éltek. Oly sokan közületek, gyermekek, a mai világban úgy menekülhetnek meg, ahogyan ez az előző generációknak lehetetlen lett volna.

Üdvözöljétek ezt a jó hírt, és használjátok ki ezt az alkalmat, amíg csak tudjátok, hogy Isteni Irgalmasságomat nyílt és bűnbánó szívvel fogadhassátok.

 

Megváltótok, Jézus Krisztus

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer