Jelenlegi hely

Szűz Mária: Itt az ideje, hogy Fiam átadja Isteni Irgalmasságának ajándékát

Nyomtatóbarát változat

2011. november 2., szerda, 10:40

Gyermekem, közeledik az idő Fiam számára, hogy átadja Isteni Irgalmasságának Ajándékát. Ezért neked a Küldetésedre, a lelkek megmentésére kell összpontosítanod. Nem engedhetsz meg semmilyen figyelmetlenséget, amelyek elterelnék figyelmedet a megtérés terjesztésének legfontosabb feladatáról.

A Mennyország örvend, mert hamarosan bemutatásra kerül ez az Isteni Ajándék a tiszta Szeretet által, amelyet Fiam minden lélek iránt tartogat a Szívében. Gyermekem, ahogy ennek a Munkának az intenzitása fokozódik, a gonosz úgy fog továbbra is kínozni téged, különböző emberek által, minden lehetőséget kihasználva. Arra kaptál utasítást, hogy maradj csendben, és hogy egyedül csak Fiamra összpontosíts.

Te, gyermekem, a kijelöltek egyike vagy, hogy a legrészletesebben közvetítsd Fiam azon kívánságát, hogy szóljon az emberiséghez ebben az időben. Légy ügyes és bátor, mert ez a Szent Misszió sikeres lesz. Ez már oly rég meg volt jövendölve, és neked ehhez mindenféle égi vezetés megadatott. A szentek mind vezetnek téged; teljes erővel gyűltek össze annak érdekében, hogy ez a küldetés ne valljon majd kudarcot. Nem is tudna kudarcot vallani. Nem szabad aggódnod, amikor a dolgok reménytelennek tűnnek, mert ez az a megtévesztés, amellyel szembesülni fogsz a csaló munkálkodása által.

Én, a te szeretett Édesanyád, egész idő alatt együtt dolgozom veled. Általam voltál felkészítve arra, hogy drága Fiam elé járulhass. A kapott kegyelmek lehetővé tették számodra lelked megtisztulását, hogy alkalmas lehess arra, hogy az emberiség Megváltójának dolgozhass.

Drága Fiam által a Szentháromság elé kerültél. Ez a legfontosabb Küldetés azóta, amióta Fiam elküldetett, hogy a bűntől megváltsa a világot.

Soha ne engedd meg, hogy ettől a Küldetéstől eltérítsenek. Annak a kísértésnek sem szabad engedned, hogy meghátrálj. Imádkozz Hozzám, Édesanyádhoz, a védelemért, minden időben.

Szeretett Édesanyád:

 

A Mennyország Királynője,

Az Irgalmasság Anyja

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer