Jelenlegi hely

Érkezésem hamarabb lesz, mint várnátok

Nyomtatóbarát változat

2011. október 24., hétfő, 19:09

Érkezésem hamarabb lesz, mint várnátok.

Drága, szeretett leányom, nem szabad nyugtalankodnod azok miatt, akik továbbra is megkérdőjelezik legszentebb Szavamat, és ítélkeznek fölötte. Ezeket a faggatózásokat hagyd figyelmen kívül. Maradj csendben. Imádkozz értük és haladj előre, mert az idő nagyon rövid.

Felszólítalak mindnyájatokat, drága gyermekeim, hogy üljetek le nyugodtan, és imádkozzatok Irgalmasságomért. Kérlek, ne essetek pánikba, mert Én csak azért jövök, hogy megmentselek, és nem azért, hogy elítéljelek benneteket. Nem tudjátok ezt? Nincs mitől félnetek, csak bízzatok Bennem teljesen.

Érkezésem hamarabb lesz, mint várnátok, így arra kérlek benneteket, hogy készítsétek fel a lelketeket. Imádkozzatok minden lélekért, azokért, akik talán megtagadnak Engem, vagy visszautasítják Isteni Irgalmasságom Ajándékát. Ti, dédelgetett lelkeim, annyi vigaszt hoztok Nekem, és enyhítitek azt a kínt és szenvedést, melyet el kell viselnem, amikor világotokban mindenütt a gyűlöletet látom.

Gyertek közelebb Hozzám, gyermekeim, és engedjétek, hogy megöleljelek benneteket, hogy erőt és bizalmat adjak nektek, melyre szükségetek van, hogy üdvözülhessetek. Ti, értékes hadseregem, legyetek egységben Velem, és akár észreveszitek, akár nem, de benneteket a Szentlélek vezet, hogy harcoljatok a lelkek megmentéséért.

Üljetek nyugodtan, kicsinyeim, és ne feledjétek: Én mindig veletek vagyok. Örvendjetek, és várjátok érkezésemet, amikor kegyelmeimet ki fogom árasztani rátok, hogy minden szeretett követőmet betakarja szerte a világon.

 

Mindegy, hogy hol éltek, mindegy, hogy a világ melyik részén vagytok, ti mind az Enyéim vagytok. Szeretlek benneteket. Tekintsetek nyitott szívvel és bizalommal a közelgő Nagyfigyelmeztetésre.

 

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer