Jelenlegi hely

Isten, az Atya: Vissza kell utasítanotok a sötétséget és át kell ölelnetek a világosságot

Nyomtatóbarát változat

2011. október 25. kedd, 15:30

Szeretett leányom, mondd meg a világnak, hogy Én átölelem Karjaimmal minden gyermekemet. Minden jóra fog fordulni. Most minden Szent Kezemben kell, hogy maradjon, amint azt elrendeltem.

Utasításomra Fiam még egyszer a világba megy, hogy megmentse az embereket a bűn pusztításaitól. Ez, dédelgetett gyermekeim, Igazságosságom Isteni cselekedete számotokra, mert így tudom csak visszaállítani Földi Királyságomat.

A félelem nem Tőlem származik. A félelem a sötétségből ered. Ha féltek Tőlem, akkor tudnotok kell, hogy a sötétség az, mely betakarja a lelketeket, nem az Én Isteni Nagyságom.

Ahhoz, hogy részesei lehessetek Királyságomnak, vissza kell utasítanotok a sötétséget, és át kell ölelnetek a világosságot. Ugyanezt a világosságot fogja most Fiam nektek ajándékozni, az Isteni Irgalmasság Cselekedete által.

Gyermekeim, szeretetem oly nagy mindnyájatok iránt, hogy minden erőmet arra fogom használni, hogy a lelkeket mindenütt megválthassam. Igazságosságom Keze azokra a lelkekre fog lesújtani, akik visszautasítanak Engem, de előbb, minden Tőlem telhetőt megteszek, hogy egyesíthessem valamennyi gyermekemet.

Nagy Dicsőségem Királysága hamarosan ki lesz nyilatkoztatva a világ számára. Közületek, gyermekeim, egyetlen egy sem akarja majd visszautasítani Dicsőséges Királyságomat, mely a Béke Új Korszakában fog uralkodni a Földön.

Imádkozzatok azokért, akinek nehezükre esik átölelniük az Igazságot.

 

Isten, a Mindenható Atya

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer