Jelenlegi hely

Várjátok most dicsőséges egyesülésünket

Nyomtatóbarát változat

2011. október 26., szerda; 10:00

Drága, szeretett leányom, nem szabad bosszankodnod az Üzeneteimet érő folyamatos támadások miatt, melyeket a hamis látnokok tesznek.

Mostantól tudnod kell, hogy amikor Én a kiválasztott hírnökeimhez szólok, akkor azok mindig a gyűlölet célpontjai lesznek. Ne feledd, hogy amikor téged támadnak, akkor Engem is támadnak. Szent Szavamat taglalják, elemzik, megkérdőjelezik, kritizálják és méltatlannak tartják ahhoz, hogy az Ajkamról fakadjon.

Ó, mily keveset tudnak az Én gyermekeim! A félelem és a gyanakvás megvakítja őket az Igazság előtt. Azon is meg fogsz lepődni, hogy milyen könnyen elutasítják Szavamat a hamis üzenetek javára. Mivel a Nagyfigyelmeztetés szinte elérte a világot, így az Igazság is ismert lesz az összes követőm számára. Abban az állapotban magukhoz fogják ölelni Szavamat, azért hogy megszentelhessék szegény lelküket. Mennyire fogom köszönteni és közelebb vonzani őket Hozzám, amint szeretetben és egységben összefolynak könnyeik az Enyémmel. A Nagyfigyelmeztetés előtt még továbbra is kételkedni fognak, de amikor majd Színem elé járulnak, már nem fognak Engem megtagadni. Mert amint már Színem előtt lesznek, és látni fogják az irántuk való Szeretetemet, egyetlen percre sem akarnak majd elhagyni Engem, olyan mélyreható lesz az egyesülésünk.

Várjátok most dicsőséges egyesülésünket.

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer