Jelenlegi hely

A hamis próféták megpróbálják félremagyarázni Szent Szavaimat

Nyomtatóbarát változat

2011. október 26., szerda, 15:30

Drága, szeretett leányom kérlek, mondd meg gyermekeimnek, hogy legyenek óvatosak azokkal a hamis látnokokkal szemben, akik az Én Nevemben beszélnek, de azok a Szavak, melyekért kiállnak, nem az Én Ajkaimról fakadnak.

Sokan, az önmagukat látnokoknak nevezők közül, akik látszatra katolikusoknak és mindenféle gyakorlattal rendelkezőknek tűnnek, akik úgy ebben, mint más Keresztény tanokban is jártasak, valójában a New Age hívei.

A New Age hívei most be fognak szivárogni a világba, hogy arról győzzék meg gyermekeimet, hogy ők Szent Szavam támogatásának küldöttei. Szavaik, felületesen nézve, igaznak fognak tűnni. Nyelvezetük, melyet használni fognak, kifinomult lesz, szeretetteljes, jól átgondolt, de ez által csak hazugságot fognak álcázni.

Ez a hamis próféták fellépésének időszaka, és sok gyermekemnek nehezére fog esni, hogy az igazság és a kitalált dolgok között különbséget tegyen.

Téged, leányom, ezek a látnokok célba fognak venni, akik azt tűzték ki maguk elé, hogy Szent Szavamat félremagyarázzák. Nem szabad engedned, hogy ez megtörténjék, különben gyermekeimet egy olyan sötétségbe fogják beszippantani, amelyből nehezen fognak tudni kiszabadulni.

Ne feledd, hogy a hamis próféták szintén az Én gyermekeim, tehát imádkozz értük. Sajnos arra vezették rá őket, hogy egy olyan kitalált hierarchiában és világmindenségben higgyenek, amely nem is létezik.

Légy óvatos azokkal szemben, akik kiemelkedett mesterekre hivatkoznak, vagy akik egy olyan új fénykorszakról beszélnek, amelyben Istent, az Atyát egyszerűen más szemszögből nézik. Ezek a lelkek nem Tőlem kapják az utasításokat. Ők a Csaló által sugalmazott hiedelmeket fogadták el. Sok esetben ezek a félrevezetett lelkek azt hiszik, hogy ők Isteni üzeneteket kapnak. Így dolgozik a sátán. Az ő, lágy nyugtató szavai mégis egy merev, hideg, de meggyőző szavak litániáját fogja eredményezni. Ezek nem a Legmagasságosabb Istentől származnak.

Amint azt már korábban mondtam neked, Én egyszerű módon beszélek a világhoz. Semmi értelmét sem látom a színes nyelvezetnek, egy hideg, felsőbbrendű hang formájában. Én nem azzal próbálkozom, hogy félelmet keltsek a szívetekben. Egyszerűen az Igazságra akarlak vezetni benneteket, és annak fontosságára, hogy szeressétek felebarátaitokat.

Milyen nehéz nektek, gyermekek, ezekben a zűrzavaros időkben!

Imádkozzatok, imádkozzatok, hogy ne legyetek a hazugságok sorozatainak áldozatai, melyeket a hamis próféták fognak terjeszteni. Amikor üzeneteik kitaláltnak tűnnek, vagy nehezen érthetőknek, és a szíveteket félelemmel töltik el, akkor ezek nem Tőlem származnak.

Gyermekeim, csakis Rám összpontosítsatok. Sok mondanivalóm van a számotokra. Egy percre se engedjétek, hogy összezavarjanak benneteket, mert ez vissza fog tartani benneteket a lelkek megmentésétől, akiknek pedig olyan nagy szükségük van az imáitokra.

 

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer