Jelenlegi hely

Ti, gyermekeim, áldottak vagytok, ha az Én nevemben szenvedtek

Nyomtatóbarát változat

2011. október 27. csütörtök, 15:30

Drága, szeretett leányom, nem véletlenül nő azoknak a megpróbáltatásoknak a száma, amelyeken most Értem mész keresztül. Miközben a sátán továbbra is kínoz téged, csak azokra a lelkekre gondolj, akiket éppen e szenvedésed által mentesz meg. Próbáld meg túltenni magad ezeken a nehézségeken, és egyedül csak Rám gondolj. Imádkozz szeretett Édesanyámhoz védelemért, és olyan gyakran imádkozd a Szent Rózsafüzért, amilyen gyakran csak tudod.

Fontos, hogy minden követőm védelmet kérjen a Csaló ellen, aki csak arra vár, hogy megragadjon minden alkalmat, hogy elmétekben kétséget ültessen.

Ő és démonai mindenhol jelen vannak. Ők minden lehetséges taktikát be fognak vetni, csak hogy káoszt okozzanak az életetekben. Tudnotok kell, ha ez megtörténik, akkor benneteket az Én Tanításom érintett meg, és hogy ti most a Keresztemet hordozzátok.

Sohase féljetek, gyermekeim, mert ebből a vadonból ti mindannyian képesek vagytok felemelkedni az erő által, amelyet egyenként mindnyájatoknak, az egész hadseregemnek adok. Ti győzni fogtok a gonosz és gonoszsága fölött. Minél többet imádkoztok egységben, annál nagyobb lesz az erődítmény. Egyetlen egy gyermekemet sem érintheti meg a gonosz azok közül, akik azért szenvednek üldöztetést, mert Nekem dolgoznak.

Ti, gyermekeim, áldottak vagytok, ha az Én Nevemben szenvedtek, habár ezt nehéz lesz megértenetek.

Ne törődjetek a gúnyolódásokkal. Fordítsatok hátat ezeknek. Ne reagáljatok rá. Maradjatok csendben. Imádkozzatok a szükséges erőért. Én veletek vagyok.

 

A ti szeretett Jézus Krisztusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer