Jelenlegi hely

Ez a védőoltás méreg lesz, melyet egy globális egészségügyi óvintézkedés terveként fognak bemutatni

Nyomtatóbarát változat

2012. november 9. péntek, 21:00

Drága, szeretett leányom, nem egészen két év alatt, a lelkek milliói tértek meg és menekültek meg e Küldetésnek köszönhetően. Egyedül a te szenvedésed tízmillió lelket mentett meg, amint megígértem neked. Vagyis, miközben úgy tűnik, hogy a világban lévő bajok egyre nagyobbak, sok lélek került megmentésre imáitok által.

A szenvedés az Én Nevemben egyre csak rosszabb és olyan fájdalmas, hogy nehéz azt elviselni. Akkor a legintenzívebb, amikor a sátán dühös. Jelenleg haragja erősödik, és ezért van az, hogy a rátok mért támadások annyira fájdalmasak. Ő és démonai körbevettek benneteket, de testileg nem tudnak ártani nektek, mert Atyám Keze megvéd benneteket. Ő (a sátán) nem áll meg megkorbácsolásotokban, amelyet ebben az időben, a Küldetés második évfordulóján viseltek el. De tudnotok kell a következőket: Akkor a legtöbb a szenvedés, amikor egy Küldetés, vagy egy áldozati lélek munkája sikeres. Minél több lélek menekül meg, annál hevesebbé válik a gonosz támadása. Tettei egyre nyilvánvalóbbak a világban. Ő, aki mindent megtesz azért, hogy elrejtse létezését, azon szegény emberek lelkében dolgozik - a maga módján -, akik megnyílnak előtte a világi örömök utáni vágy és a hatalom szeretete miatt.

A sátán hatalma azon képességében rejlik, hogy meg tudja téveszteni az emberiséget, elhitetvén velük, hogy ő csak egy szimbólum, melyet a keresztények azért használnak, hogy megmagyarázzák a jó és a rossz közötti különbséget.

A sátán ismeri azt a veszélyt, mely jelenlétének felfedésével jár. Ha ezt megtenné, akkor több ember fogadná el, hogy Isten létezik.

Ezt nem akarja megtenni, csak azokkal ismerteti meg létezését, akik hódolatukat fejezik ki iránta. Ezek az emberek, akik elfogadják a Sátán létezését, éppúgy imádják őt, mint azok az emberek Istent, akik az Ő dicsőítésére a katolikus templomokban miséket tartanak, vagy istentiszteleteket a templomokban.

Oly sok az ellopott lélek. Isten, Örök Atyám, vissza szeretné nyerni őket a Nagyfigyelmeztetés és a büntetések által, melyeket azoknak fog okozni, akik összegyűlnek annak érdekében, hogy a fenevadat tiszteljék.

Atyám leleplezi majd a sátán követőit, akik bemocskolják templomait.

Büntetéseinek ők a célpontjai; és ha nem hagyják abba önszántukból, amit tesznek, akkor Isten keze le fog csapni rájuk.

Ezen sátáni csoportok növekedése féktelen, akik az üzleti és a hálózati szervezetek által mutatják be magukat a világnak.

Ők mindenhol ott vannak; fondorlatos módon gyűléseket tartva, összeesküdve és gonosz terveket szőve, hogy az ártatlan lelkek millióit elpusztítsák.

A népirtás egyfajta formáját fogják bevezetni gyermekeitek ellen a kötelező védőoltások által, beleegyezésetekkel, vagy a nélkül.

Ez a védőoltás méreg lesz, melyet egy globális egészségügyi óvintézkedés terveként fognak bemutatni.

Terveik most megvalósultak, és már elkezdték ezeket bevezetni. Néhány tervüket egy európai országban Atyám megállította, az áldozati lelkek imáinak köszönhetően.

Nézzetek magatok elé és magatok mögé. Figyeljétek körültekintően az országaitokban bevezetésre kerülő, látszólag ártatlan új törvényeket, melyeket azzal a szándékkal vezetnek be, hogy úgy érezzétek, mintha azok jobbá tennék életeteket. Ezek közül sok kimondottan azért van, hogy egyszerűen rabszolgákká tegyenek benneteket; hogy rábírjanak titeket arra, hogy jogaitokat olyasvalaminek rendeljétek alá, melyek demokratikus törvényeknek tűnnek.

A demokráciát diktatúrák váltják fel, de a nemzeteknek ezt nem annak fogják bemutatni. Amikor már milliók lemondtak jogaikról az új toleráns törvények nevében, túl késő lesz. Foglyokká váltok.

A legfőbb vezetők együtt dolgoznak a világban, hogy kivitelezzék tervüket. Ők az elithez tartoznak, akiknek célja a kapzsiság, a gazdagság, az ellenőrzés és a hatalom. Ők nem fogadják el Isten hatalmát. Nem hiszik, hogy kereszthalálom azért volt, hogy megmentse őket a pokol tüzétől.

Meg kell mutatnom nekik, hogy mennyire tévednek. Eljött az idő számomra, hogy bebizonyítsam nekik Irgalmasságomat és Szeretetemet.

Kérlek benneteket, hogy imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat 84. imáját, hogy megvilágosodjék az elithez tartozók lelke, akik a világot uralják.

Ima, hogy megvilágosodjon az elithez tartozók lelke, akik a világot uralják

Ó, Jézus, kérlek Téged, világosítsd meg az elithez tartozók lelkét, akik a világot uralják. Mutasd meg nekik Irgalmasságod bizonyítékát. Segíts nekik, hogy megnyissák a szívüket, és igaz alázatot mutassanak azáltal, hogy tisztelik Kereszthalálod nagy Áldozatát, midőn meghaltál a bűneikért. Segíts nekik, hogy felismerjék, ki az ő Igazi Alkotójuk, ki a Teremtőjük, és töltsd el őket kegyelmekkel, hogy meglássák az Igazságot. Kérlek, akadályozd meg terveik magvalósulását, hogy ne tudjanak az emberek millióinak kárt okozni a védőoltások, az élelmiszerhiány, az ártatlan gyermekek örökbefogadásának kényszerítése és a családok szétválasztása által. Gyógyítsd meg őket. Borítsd be őket Világosságoddal, és vedd őket Szíved kebelébe, hogy megmentsd őket a gonosz csapdáitól. Ámen.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer