Jelenlegi hely

A globális védőoltás az egyik leggonoszabb formája a népirtásnak, amelyre nem volt példa a zsidóknak Hitler uralma alatt történő lemészárlása óta

Nyomtatóbarát változat

2012. november 10. szombat, 23:45

Drága, szeretett leányom, mennyire tud sokkolni benneteket az Igazság. Bár elfogadjátok Szent Szavamat, mégis csak akkor értitek meg a komolyságát ennek a Küldetésnek, mely az emberiség megmentésére adatott, amikor az Általam kinyilatkoztatott próféciák megvalósulnak.

Egy globális oltóanyag bevezetése - melynek a csecsemők és a kis gyermekek a célpontjai -, az egyik leggonoszabb formája lesz a népirtásnak, amelyre nem volt példa a zsidóknak Hitler uralma alatt történő lemészárlása óta.

Ez a gonosz terv azért lesz lehetséges, mert számos kormányzat arra kényszerítette az embereit, hogy fogadják el a törvényeikben eszközölt változtatásokat, hatalmat adván így nekik, hogy ártatlan gyermekeitekkel szemben érvényesítsék a törvényeiket.

Ne feledjétek, hogy egyedül csak a köztetek lévő hűséges szolgák szeretete tartotta vissza Atyámat attól, hogy a világnak véget vessen.

Atyám, minden gyermeke és Teremtése iránt érzett szeretete miatt tartotta vissza a Kezét. Most elérkezett az idő Számára, hogy véget vessen ezeknek az időknek úgy, hogy a világ, melyet Ő szeretetből és Isteni Akaratának megfelelően teremtett, békében folytassa az életét.

Most Ő azokat fogja elpusztítani, akik ezt a gonoszságot gyermekeivel szemben elkövetik. Nem fogja tovább eltűrni ezt a gonoszságot, és most a Keze büntetésként le fog sújtani.

Most nyilvánvalóvá lesz a haragja egy olyan világban, mely a büntetés nagyságától meg fog ijedni, amikor az bekövetkezik a Földön.

Azoknak közületek, akik felelősek honfitársaik és polgártársaik szörnyű szenvedéséért, tudniuk kell a következőket:

A betegség ostora fog végül lecsapni rátok, és aztán úgy ti, mint azok, akik az egy-világcsoportnak hódolnak, meg lesztek semmisítve, még mielőtt az Armageddon csatája elkezdődne.

Atyám nem fog eltűrni benneteket, és nem fogja megengedni nektek, hogy továbbra is fertőzzétek gyermekeit. Jaj nektek, és jaj azoknak közületek, akik megharagítják Őt ebben az időben.

Most fog bizonyossá válni számotokra az az idő, amelyben Atyám megmutatja nektek, hogy kinek örökké tartó a hatalma. A megteremtésetekről alkotott téves elméleteitek végre úgy lesznek megmutatva nektek, amilyenek azok valójában. A Dániel Prófétának megjövendölt Igazság végül bemutatásra kerül, ahogyan az az Igazság Könyvében meg volt ígérve.

Oly sok ember feledkezett meg Isten Igazságáról. Sok jó szándékú lélek semmi mást sem keres az életében, mint a bizsergést. Sokan elvesztegetik az idejüket, melyet földi életükben kaptak, mivel nem ismerik Isten Létezésének Igazságát.

Most bemutatásra kerül az Igazság. Az elszámolás ideje elérkezett.

Atyám felébreszti végre a világot az Igazságra. Azok, akik az Igazságot figyelmen kívül hagyják, megtagadják önmaguktól azt, hogy belépjenek Új Királyságomba a Földön.

Ahelyett, hogy egy dicsőséges örök életet élnének, tele csodákkal, örömmel, szeretettel és jóléttel, ők félre lesznek dobva, hogy a Pokol mélységében elrothadjanak.

Arra sürgetem Isten minden gyermekét, hogy méltányolják ezt a figyelmeztetést.

Lehet, hogy kíméletlen lesz. Sokan mondják: „Ez nem Istentől származik, mert Ő irgalmas.” Ők vegyék figyelembe a következőket:

Elérkezett az idő, hogy szétváljon a konkoly a búzától. Ez a nap nagyon közel van. Bárhogyan is dönt az ember, az a végső döntése lesz.

A szabad akaratot Atyám mindig tiszteletben fogja tartani, egészen az utolsó napig. Az Ítélet Napjáig.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer