Jelenlegi hely

Ünnepélyesen megígérem nektek, hogy az átmenet gyors lesz

Nyomtatóbarát változat

2012. november 11. vasárnap, 18:00

Első rész

Drága, szeretett leányom, mindig fontos emlékezned arra, hogy amikor szenvedsz, nemcsak a te fájdalmad az, amit érzel. Az Én fájdalmam az, amelyet elviselsz. Nem arról a fájdalomról beszélek, amelyet keresztre feszítésem során elviseltem, hanem amivel ma szembesülök, amikor látom és érzem az emberiség szenvedését.

Az emberek a lelkük sötétsége miatt szenvednek a világban. Még azok is szenvednek, akik egyszerű életet élnek, és akik megpróbálják követni Tanításaimat. Szerencsétlenül érzik magukat, amint azzal küzdenek, hogy másokat szeressenek. Ők is szenvednek a kétségek miatt, melyeket a hitükben megtapasztalnak.

Nagyon sokan nem értik az örök élet jelentését, vagy azt a tényt, hogy az életnek nincs vége, amikor egy személy meghal ezen a Földön. Ez az oka annak, hogy sokan nem készülnek fel az elkövetkezendő életre.

A múltban sok ember nem készült fel megfelelően, és most vagy a Pokolban, vagy pedig a Tisztítótűzben vannak.

Ez a generáció kapott egy Ajándékot, mely egyetlen más generációnak sem adatott meg. Sokak számára könnyű lesz az átmenet ebből az életből a másikba: azonnal, és a nélkül, hogy a halált megtapasztalnák, ahogyan azt ismeritek.

Második Eljövetelem ezt a rendkívüli ajándékot fogja magával hozni. Tehát ne féljetek. Örvendjetek, mert eljövök hozzátok, hogy egy virágzó jövőt hozzak nektek.

Ezt a következőképpen kell elképzelnetek: noha bizonyos nehézségeket el fogtok viselni, és tanúi lesztek annak a módnak is, amellyel Létezésemet elárulják, de ez nem fog sokáig tartani.

Tudatában vagyok annak, hogy sokan aggódnak közületek, de Én ünnepélyesen megígérem nektek, hogy az átmenet gyors lesz. Aztán, amikor látni fogjátok, amint az Új Jeruzsálem, az Új Paradicsom leereszkedik a Földre, akkor teljesen el lesztek ragadtatva.

Egyetlen szó sem tudja ezt a gyönyörű Alkotást leírni. Szívem szétreped a Szeretettől, amikor arra gondolok, hogy ti és szeretteitek hogyan fogtok erre a csodára reagálni. Ez akkor lesz majd, amikor a végső szövetség misztériuma világossá válik számotokra.

Ígéretem egyértelműségét, hogy újra eljövök, végül valóban meg fogjátok érteni.

A világ egyetlen szent család lesz, és egy olyan létet fog élni, mely összhangban és egységben van Atyám Isteni Akaratával.

Ez lesz az újraegyesülés ideje, mivel sor kerül a halottak első feltámadására. Azok, akik megtisztultak ezen a Földön a megtisztulás folyamatán keresztül, csatlakozni fognak azokhoz, akik a Tisztítótűzben szintén megtisztultak, hogy az Új Paradicsomban élhessenek.

Sok minden meg fog változni, de azok, akik követnek Engem, és Új Korszakomban Velem egyesülnek, a Béke Új Korszakában, mely fölött szellemi irányításom által fogok uralkodni, meg fogják találni a lélek békéjét.

Végül a sátán uralkodása alatt megtapasztalt szenvedés ezen a Földön már nem lesz többé.

Minden fájdalom, szenvedés, ima és erőfeszítés, amit a lelkek összegyűjtése miatt kell elszenvednetek - akik bágyadtan visszamaradnak, és akik egész úton rugdalódznak és küzdenek -, meg fogja érni.

Az Új Paradicsom készen áll. Minden, amit tennetek kell az, hogy készítsétek fel a lelketeket, és haladjatok a kapuk felé. Azok közületek, akik megváltják magukat az Én Szememben, megkapják a kulcsot, hogy kinyissák a kapukat.

Tartsatok ki ebben az eljövendő megpróbáltatásban, mert ez olyasvalami, aminek meg kell történnie, amint az Atyám Könyvében meg volt jövendölve.

A ti imáitok sokat meg fognak enyhíteni ezek közül, és Atyám minden lehetséges szakaszban beavatkozik majd, megakadályozván, hogy gonosz cselekedetekkel zaklassák gyermekeit.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer