Jelenlegi hely

A római katolikusoknak menedékhelyeken, vagy pedig biztonságos templomokban kell majd Szentmiséket bemutatniuk

Nyomtatóbarát változat

2012. november 11. vasárnap 22:00

Második rész

Drága, szeretett leányom, össze kell gyűlnötök, és meg kell keresnetek azokat a lelkeket, akiknek nincs tudomásuk az Igazságról.

Nyújtsátok ki karjaitokat. Intsétek ide őket, hogy meghallgassák az Igazságot. Elveszíthetik az életüket és a lelküket, ha nem segítetek nekik, hogy Hozzám jöjjenek.

A Keresztes Hadjárat, Maradék Egyházam Küldetése a Földön éppen olyan kihívás lesz, mint a középkorban. Ez nem olyan testi hadviseléssel jár, mint amikor egy hadsereg harcot vív egy közönséges háborúban.

A háború egy szellemi háború lesz, bár néhány háború elő fogja idézni, hogy imacsoportok milliói jöjjenek létre, az Antikrisztus hatalmának meggyengítésére.

Ezek az imák a Mennyországban íródtak, és rendkívüli Kegyelmeket ígérnek.

Ezeknek az imáknak egyetlen céljuk van, éspedig az, hogy megmentsék minden ember lelkét: minden gyermek, minden ateista és hitfelekezetű, vagy bármilyen nemhez vagy vallási felekezethez tartozó ember lelkét. Ez az Én legnagyobb vágyam.

Ti, tanítványaim, az Én irányításom alatt vagytok. A kegyelmek, melyeket rátok árasztok, már gyümölcsöt teremnek. Hamarosan azok az erők, melyeket a Keresztes Imahadjárat imáin keresztül fogok adni, több ezer új lelket fognak vonzani.

Talán így gondolkodtok: Hogyan érhet el egy kis imacsoport ilyen méretű megtéréseket? A válasz egyszerű: Ez azért van, mert ti Atyám által védve vagytok, és közvetlenül Általam vagytok vezetve, hogy sikert érjetek el. Nem tudtok kudarcot vallani. Noha sok zaklatottságot és heves összecsapásokat fogtok megtapasztalni, valamint belső harcot, ami ebben a munkában várható, Én mindig a ti oldalatokon leszek.

Ne feledjétek, hogy mi most a szegény felszentelt szolgáim válságára készülünk fel, mely a keresztény egyházakban kirobbanó egyházszakadás eredménye lesz.

Tehát, miközben a maradék hadsereget a papok és más keresztény egyházak papjai fogják vezetni, sok lesz a laikus szolga is, mivel ez az idő egyben a paphiány ideje is lesz.

Nektek, tanítványaim, ostyákat kell gyűjtenetek és tárolnotok, mert ezekhez nehéz lesz hozzájutni. Azoknak közületek, akik római katolikusok, menedékhelyeken vagy pedig biztonságos templomokban kell majd Szentmiséket bemutatnotok.

A német náci üldöztetéshez hasonlóan egy „missziót” fognak létrehozni – éppen úgy, mint amikor a zsidókat üldözték –, hogy felkutassák az Új Világegyház úgynevezett árulóit; amit nektek mondani fognak, az a többi vallásra is érvényes.

Azzal fognak vádolni benneteket, hogy megszentségtelenítitek a Misét és az általuk újonnan formált Mise bemutatását, ahol Én a Szent Eukarisztiában már nem leszek jelen, mert ez egy irtózat lesz Atyám Szemében.

Testem és Vérem azokon a Szentmiséken lesz jelen, melyeket azokban a központokban és menedékhelyeken tartanak, ahol ti hűséget fogadtok a Transsubstantiatio – nak (az átváltoztatott ostyának), hogy megadja a Szentmiseáldozat Szentségének hitelességét, és hogy az Atyám által elfogadható legyen.

Én továbbra is utasítani foglak benneteket, miközben ti „Jézus az Emberiséghez” nevezett Imacsoportokat hoztok létre, szerte a világon.

Sok ilyen alakul minden nap. Köszönöm azoknak, akik követték utasításaimat, és engedelmességet mutatnak.

Legyetek békében. Nektek magabiztosabbaknak kell lennetek. Tegyétek félre attól való félelmeteket, hogy ez nem Tőlem származik. Mi most növekedünk és terjedünk a Föld minden sarkában. Hamarosan mindnyájan követni fognak minket, és amikor ez megtörténik, a megtéréseken keresztül az imák megváltoztatják a világot.

Szeretlek mindnyájatokat. Én hálás vagyok és meghatódott, hogy azonnal válaszoltatok Nekem e fontos Küldetésen keresztül, mely a legnagyobb vezényelt Küldetés, hogy hazavigyen minden bűnöst az Atyához, biztonságban a fenevad befolyásától és kísértéseitől.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer