Jelenlegi hely

A Tövissel való megkoronázás a Keresztrefeszítésem alatt jelképes

Nyomtatóbarát változat

2012. november 13. kedd, 17:00

Drága, szeretett leányom, a tövissel való megkoronázás a Keresztre feszítésem alatt jelképes a végidőkre.

Mivelhogy Egyházam az Én Testem a Földön, így megkorbácsolása is tövissel lesz megkoronázva, úgy, ahogy a Kálvária felé vezető utam közben történt. A Töviskorona a földi Szent Egyházam Fejét jelenti. Benedek Pápa sokat fog szenvedni, mivel őt üldözni fogják, mert az igazat mondja.

Őt, mint az Egyház Fejét, össze fogják törni, és semmi kegyelmet sem mutatnak majd iránta. Az ellenállás hamar megnövekszik, miközben majd azt állítják róla, hogy ő nem fontos többé.

Azok, akik azt állítják, hogy apostoli útjuk szemléletében modernebbek, nagy csapást fognak rá mérni, és kigúnyolják szavait. Aztán Egyházam Feje a Kígyó Fejével lesz felcserélve.

A megkorbácsolás, melyet Keresztre feszítésem során elszenvedtem, most megismétlődik Katolikus Egyházamban. A kígyó most gyorsan mozog, miközben megpróbálja majd felfalni Testemet - Egyházamat - a Földön. Aztán valamennyi keresztény egyházat is lenyeli majd, és kényszeríteni fogja azokat, hogy tiszteljék a Hamis Prófétát, mint a fenevad jobb kezét.

Közületek talán sokan félni fognak, de ne feledjétek, hogy imáitok késleltetik ezeket a dolgokat, és sok esetben enyhítik is az ilyen körülményeket.

Az imák - és elegendően sok azokból -, késleltetni és gyengíteni fogják a gonosz munkálkodását a Földön.

Ez lesz az ellenszere a gonosz csoport által tervezett üldöztetésnek, melyet a sátán vezet. A megtéréssel és imáitokkal, tanítványaim, sok mindent meg lehet hiúsítani. Az imák meg tudják semmisíteni ezt a gonoszságot. Az imák meg tudják, és meg is fogják téríteni az emberiséget. Mert ha majd elegendő lélek követ Engem, minden könnyű lesz. Akkor az Új Paradicsomomba való átmenet is könnyebb lesz.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer