Jelenlegi hely

Felebarátaitokat úgy szeretni, mint önmagatokat sokkal nehezebb, mint gondolnátok

Nyomtatóbarát változat

2011. szept. 4., vasárnap, 22:00

Leányom, ez most az az időszak, amikor hallgatni kell Utasításaimra, hogy gyermekeim figyelmeztetve legyenek az elkövetkezendő időkre, ami azt jelenti, hogy minden követőmet fel kell készíteni a mindennapi imában való kitartás fontosságára. Nekik magukhoz kell venniük Testemet is a Szent Eukarisztia formájában, és imádkozniuk kell a lelkek megmentéséért.

Gyermekeim jobban odafigyelnének az Üzeneteimre, ha összegyűlnének, hogy naponta imádkozzanak minden gyermekemért, még mielőtt a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezne.

Az Én Szememmel nézzetek testvéreitekre, mely által úgy kell rájuk néznetek, mint a teremtés csodájára, amelyet az Örök Atya adományozott az emberiség számára. Minden érintett lélek egyformán van szeretve. Atyám Szemében nincs megkülönböztetés.

Ha ti, követőim, szerettek Engem, akkor Atyámat is szeretitek. Fordítva: ha a szeretetetek őszinte Atyám iránt, akkor testvéreiteket is szeretitek. Különösen azok iránt legyetek szeretettel, akik talán viselkedésükkel megbántanak benneteket. Egyesek meg fognak sérteni benneteket, kigúnyolnak és kárt tesznek a hírnevetekben, amely lehet, hogy fájdalmat okoz majd nektek és családjaitoknak. Lehet, hogy őket személyesen is ismeritek, talán cselekedeteik által bántanak meg benneteket, amely rossz hatással lesz majd azon képességeitekre, hogy öltöztetni és táplálni tudjátok családjaitokat. Teljesen mindegy, hogy milyen nagyon sértenek meg az emberek benneteket, arra kérlek benneteket, hogy az Én Nevemben kövessétek Vezetésemet. Mert ha imádkoztok értük, akkor meggyengítitek a sátán által kiokádott gyűlöletet. Azt a gyűlöletet, amely bosszúvá fajulhat.

Az összes Tanításom közül ez a legnehezebb. Szeressétek felebarátaitokat, mint önmagatokat. Ez sokkal nehezebb, mint gondolnátok. Ha ezt a nagylelkű cselekedetet teljesíteni tudjátok, akkor segíteni fogtok Nekem Tervem véghezvitelében, hogy még több lélek megmenekülhessen.

 

Szerető Tanítótok és Barátotok, Jézus Krisztus

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer