Jelenlegi hely

Most tartsatok Isteni Irgalmasság vigíliákat (virrasztás)– a Nagyfigyelmeztetés egyre közeledik

Nyomtatóbarát változat

2011. szept. 5., hétfő; 21:00

(Megjegyzés: Ezen az estén két üzenet érkezett Jézus Krisztustól. Az első üzenetben, egy magán kinyilatkoztatásban, részleteket kapott a látnoknő a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezésének időszakáról. Ennek közzététele a látnoknő megítélése alá esik, aki úgy döntött, hogy ebben az időpontban nem teszi közé a részleteket. Helyette, átadta ezt egy papnak, biztos megőrzésre. Ez az üzenet csak a Nagyfigyelmeztetés után lesz kinyilatkoztatva. A második üzenet a mostani világhoz szól.)

Szeretett leányom, most már közeledik az idő. Az ima segített szeretett Helytartómnak, Benedek pápának, hogy ellenálljon a gonosz erők okozta belső harcnak. Az ő ideje a Vatikánban meghosszabbodott.

Sürgősen felkérek minden követőmet, hogy tartsanak imatalálkozókat és Isteni Irgalmasság vigíliákat (virrasztásokat), minden szegény gyermekemért, akik eltávolodtak Tőlem és Örök Atyámtól. Sürgősen szükségük van imáitokra. Az imára, és abból nagyon sokra most szükség van, hogy megmenekülhessenek. Ajánljatok fel Szentmiséket mindazokért, akik talán fizikailag a Nagyfigyelmeztetést nem fogják túlélni, lelki állapotuk miatt. Nekik szükségük van imáitokra. Egyesüljetek. Fogjátok meg egymás kezét, egységben Velem.

 

A ti szeretett Jézus Krisztusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer