Jelenlegi hely

Felkészülni a pénz hiányára

Nyomtatóbarát változat

2011. május 26., péntek, 13:00

Drága, szeretett leányom, az a Kívánságom, hogy kezdjél el böjtölni, legalább egyszer egy héten, mert ha ezt megteszed, akkor nagy örömet szerzel Nekem. Ez az áldozat megerősíti lelked tisztaságát, és közelebb fog hozni téged Szentséges Szívemhez.

Gyermekeim, ezekben az időkben nagyok a kihívások a világban. Kihívások, amelyekkel eddig az embereknek még nem kellett szembenézniük. A legnagyobb kihívás most a pénzzel való bánásmód lesz, mivel a pénz szűkös lesz. Sokak számára ez azért lesz félelemkeltő, mert szükségük lesz pénzre, hogy megtartsák házaikat, és táplálhassák családjaikat.

A második nehézség az, hogy az eddigi életük során nem kaptak semmiféle értelmes lelki vezetést, amely eddig fontosnak tekinthető lett volna. Ha elveszítitek a jövedelmeteket, akkor elmaradnak törekvéseitek is a világ luxus dolgai iránt. Mire való egy luxusautó, ha nem tudjátok táplálni családjaitokat? Mire jó egy szép ruha, ha nem tudjátok fűteni házaitokat, mert arra már nem telik? Ha gyermekeim megállapítják, hogy a felesleget elvették tőlük, amit már annyira megszoktak, csak akkor fogják megérteni azt a valóságot, amibe most elmerültek.

Ma az alapvető szükségleteket kell előnyben részesíteni. Ez után kérdezzétek meg magatoktól, hogy mi most a legfontosabb. Amíg van mit ennetek, és ruhátok, mit felvegyetek - mi kell még? Nem kell, hogy egyik ember a másikat megelőzze, miközben a túlélésre törekedtek. Már nem ér semmit az, ha irigykedtek a szomszédra, vagy annak státuszára. A lelki vigasztalást, ami eddig hiányzott az életetekből, csak most fogjátok valóban hiányolni.

Amikor lelketek vigasztalását keresitek, minden dologban forduljatok Hozzám és az Örök Atyához, Istenhez, a Mindenség Megteremtőjéhez. Ne próbálkozzatok azzal, hogy olyan lélekgyógyászokhoz folyamodjatok, akik nem Engem képviselnek.

Ne keressetek mesterséges vigasztalást azért, hogy enyhítsétek fájdalmaitokat és bánataitokat. Az egyetlen mód arra, hogy megszabaduljatok gondjaitoktól és bánataitoktól, ha Hozzám, Jézus Krisztushoz, Megváltótokhoz fordultok.

Most várok. Kérjetek meg Engem, hogy segítsek nektek, és Én az alapvető szükségleteitekhez valókkal ellátlak benneteket. Én mindig el foglak látni azzal benneteket, amit szeretnétek. De mindenekelőtt kérnetek kell Engem. Ne tartsátok gondjaitokat magatokban, hanem osszátok meg Velem. Azokat adjátok át Nekem. Azonnal válaszolni, fogok, mert örömet okoz Nekem, ha ti teljesen Rám hagyatkoztok.

Mindnyájatokat szeretlek.

A ti odaadó Megváltótok, Jézus Krisztus

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer