Jelenlegi hely

Figyelmeztető üzenet a világ vezetőinek

Nyomtatóbarát változat

2011. május 25., csütörtök, 22:00

Leányom, a világ országai forrongnak a nyugtalanságtól és a gyűlölettől, amelyet az emberek egymás iránt mutatnak, és a természeti katasztrófák miatt is. Ezek azért lesznek, mert a természet váratlanul kitör bilincseiből, figyelmen kívül hagyva az emberek arrogáns magabiztosságát, hogy megmutassa nekik: ők képtelenek mindent uralni.

Az embernek sok leckét kellett megtanulnia. A vezetőbeosztásban levők állandó erőfeszítése, hogy minél magasabb szintre kerüljenek, kihatással van az egyszerű emberre, aki a kormány vezetőire kell hagyatkozzon, hogy azok törődjenek szükségleteivel. Az ember számára szükséges segítség egyedül csak abban fog megnyilvánulni, amikor az uralkodó vezetőknek igazi szeretet van a szívében embertársai iránt. Sajnos, a kapzsiság és a hatalomvágy azt mutatják, hogy sok világi vezetőnek valójában mások a szándékai.

 

Isten, az Atya nem fogja tovább eltűrni bűnös tetteiteket

Figyelmeztetésem a vezetőknek, legyenek bárhol és bárkik a világon, a következő: ha tisztességtelen üzelmeitek és a nehézségek által csapást mértek embertársaitokra, akkor Atyám Keze hamar le fog sújtani azokra az országokra és helységekre, ahol éltek. Bűnös tetteiteket nem fogja tovább eltűrni. Rejtőzzetek el, ha azt akarjátok, de ennek semmi értelme. Romboló fegyvereitek meg lesznek semmisítve. Az a bánásmód, ahogyan embertársaitokkal bántok, olyan helyzetet fog teremteni, amiért Istennek, az Örök Atyának felelni fogtok, akár tetszik az nektek, akár nem. Az erkölcsi kötelességeiteknek eleget kell tennetek, mert végül is cselekedeteitek szerint lesztek megítélve.

Vezessétek embertársaitokat szeretettel, méltósággal és tisztelettel, és morális jólétükre való tekintettel. Ha megtagadjátok embertársaitoktól a vallásszabadság jogát, vagy bármilyen diktatúrát alkalmaztok ellenük, ami arra kényszeríti őket, hogy a politikai egység nevében ne tudják a vallásukat gyakorolni, akkor ti el lesztek veszve. Nemcsak tetteitekért fogtok felelni, hanem az ítélet is szigorú lesz fölöttetek. Azok közületek, akik embertársaiknak Isten, az Örök Atya nevében hűséget esküdtek, mégis igazságtalan, új törvényeket hoznak, amelyek által megvonják jogaitokat, hogy élelmiszerhez, vagy lakáshoz jussatok, vagy elveszik a vallási szabadságotokat, Isten Haragjával és lesújtó Kezével kell, hogy szembe nézzenek.

A világ most szenved, mert országaiban diktatúra uralkodik, és mégsem azokon a helyeken, ahol ti azt hiszitek, hogy ez a helyzet. A világ a pénzügyi nehézségek miatt is szenved, amely a sebezhetőket gyengékké teszi. Azt mondom most azoknak a vezetőknek, akiknek még van egy kis keresztény együttérzésük: harcoljatok azért a jogért, hogy Tanításaim befolyásolni tudják döntéseiteket, amelyek majd közvetlen hatással lesznek gyermekeimre.

Azok számára, akik a hatalom folyosóin összepaktálnak, hogy ellenőrizzék az országok sokaságát, amely nemzetről nemzetre érinteni fogja a világot, és ami mindenhol nehézségeket fog okozni, legyenek tudatában annak, hogy a cselekedeteikért meg lesznek bűntetve. Az Isten, az Örök Atya eddig türelmes volt abban a reményben, hogy fel fogjátok ismerni azt, hogy milyen haszontalan úton jártok. Helyette elit csoportosulásként nyomultatok előre, akik magukat fontosabbnak tartják a többi embernél. Figyelmeztetlek benneteket: cselekedeteitek katasztrófában fognak végződni. A gazdagság, az uralkodás és a kapzsiság iránti hűségetek nemcsak meztelenül és megsebzetten hagy majd benneteket, hanem sokkal rosszabb állapotba fogtok kerülni azoknál, akiket a hatalom visszaélésével meggyaláztatok.

Eljött a harc ideje, hogy a világ megszabadulhasson a gonosztól, és a sátán uralkodásától. Isten, az Örök Atya most azon van, hogy felébresszen benneteket, így útjára szabadítja a földrengéseket, cunamikat és az árvizeket. Azon összeesküvésetek, hogy megdöntsétek a világ vezetőit és a vallási vezetőket, vagy, hogy ellenőrző intézkedéseket hozzatok, beleértve az egy világ-pénznem bevezetését, nem fog figyelmen kívül maradni.

Mivel ti is látjátok, hogy ezek az események most vannak kibontakozóban, nehezetekre fog esni letagadni ezeket. Ezek az események megtörik vak hatalomvágyaitokat. Tisztában lesztek azzal, hogy tévúton haladtok.

És amikor mindez megtörténik, én ott leszek, és várni fogok. Rohanni fogtok Hozzám, de nemcsak azért, hogy bocsánatot kérjetek, hanem, hogy szeretetetekkel elégtételt adjatok Nekem.

Ti pedig, gyermekeim - nektek alapjában véve mély szeretet van Irántam szívetekben, legyetek most az Én legnagyobb reménységem a gonosz és az egész világ igazságtalan politikai korrupciója leküzdésében.

Imádkozzatok a kegyelemért, hogy segítsen visszatérni Hozzám.

Olyan klímakatasztrófák lesznek, amilyeneket Noé napjai óta még senki sem látott.

Az imádság - amint azt már korábban is mondtam - segít a világon halmozódó katasztrófák enyhítésében, mivel most olyan éghajlatváltozással kapcsolatos katasztrófák lesznek, amilyeneket az ember Noé napjai óta még sohasem látott. A világ, mint ahogy azt tudjátok, oly sok eseményt szenved el egyszerre, hogy ennek káosz és összezavarodottság lesz a vége. Miért is engednétek, hogy ez megtörténjék? Azokhoz szólok, akiknek óriási politikai és pénzügyi befolyásai vannak, és akiknek tudomásuk van arról, hogy mi történik a zárt ajtók mögött. Ez az utolsó esélyetek arra, melyet szeretetből és az emberek iránti együttérzésemből adok, hogy megtérjetek, és befejezzétek gonosz útjaitokat, amelyen jártok. Különben szembe kell néznetek a következményekkel.

 

A ti Igazságos Bírátok, Jézus Krisztus, az Irgalom Királya

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer