Jelenlegi hely

Gondoskodni fogok arról, hogy milliókkal többen hallják meg Szavamat

Nyomtatóbarát változat

2013. augusztus 20, kedd, 19:20

Drága, szeretett leányom, minden bűnös iránti Szeretetem és Együttérzésem azt jelenti, hogy lelkek milliárdjait részesítem nagy Irgalmasságomban. A mai naptól kezdve meg fogom nyitni szemüket az emberiség számára adott Üzeneteimre. Gondoskodni fogok arról, hogy milliókkal többen hallják meg Szavamat, hogy így még több elveszett lelket vihessek az Új Paradicsomba. Mindazok a lelkek, akik makacsságuk miatt sohasem lennének hajlandók elfogadni ezeket az Üzeneteket, most úgy fogják azokat látni, mint amik azok valójában: a Részemről való Irgalmassági Cselekedet, hogy megmenthessem a lelküket.

A papok, akik elutasították Üzeneteimet és azt állították, hogy ezek az ördög szavai, megtagadván így a lelkektől a lehetőséget, hogy hallgassanak Mennyei Hangomra, addigra felismerik azt a szörnyű hibát, amit elkövettek.

A hitetlenek, akik azért küzdöttek, hogy békére találjanak, most vonzódni fognak Üzeneteimhez, és hamarosan Nálam fognak vigaszt keresni. Én várni fogok rájuk, és amint Felém indulnak, egy olyan vágyakozással töltöm el őket Szeretetem iránt, hogy képtelenek lesznek figyelmen kívül hagyni Engem.

Azok, akik hisznek a Mindenható Atyában, de nem fogadnak el Engem, az Ő szeretett Fiát, egyfajta felpezsdülést fognak érezni a lelkükben. Ők az Igazságért fognak kiáltani, amikor látni fogják, hogy a világ a felismerhetetlenségig megváltozott.

Aztán azokat, akik szeretnek Engem és szilárdak maradnak a hitükben, de akik még nem ismernek fel Engem, amikor a lelküket szólítom, a végső felismerés fogja legyőzni, amikor Isteni Jelenlétem ismertté válik számukra. Örvendeni fogok, amikor ezek a Követőim megengedik Nekem, hogy az utolsó útszakaszon a megfelelő módon vezessem őket.

Azért adom ezeket az Ajándékokat a világnak, mert mindenkit szeretek. Várjatok szeretettel és hálával erre az Ajándékra.

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer