Jelenlegi hely

Hamarosan erős földrengések lesznek Oroszországban és Kínában, és egyik a másik után fog következni

Nyomtatóbarát változat

2013-07-03 13:30

Drága, szeretett leányom, mennyire hiányoltam (a Velem töltött) idődet, és mennyire örvendek, hogy a lelki sötétség, ami napok óta beborított téged, most felemelkedett. Ki kell tartanod a Legszentebb Rózsafüzér imádkozásában annak érdekében, hogy védelmezd magad, és minden rendben lesz.

A Föld rázkódni fog, amint az meg volt jövendölve, és az ember bűnének közvetlen következményeként az egyharmada meg fog perzselődni. Az imák ezekből a lángokból sokat meg tudnak enyhíteni, melyek a világ azon részeire fognak zúdulni, ahol a gonosz törvények feldühítik Atyámat.

Az Isten törvényei ellen elkövetett bűnök addig lesznek megtűrve, amíg azok, akik ismerik az Igazságot, elfogadják Isten Igéjét, és tisztelik Őt. De most azok, akiket hatalmi pozícióba helyeztetek, hátat fordítottak Istennek. Ezért ők az ökológiai zűrzavar által lesznek megbüntetve. A megtisztítás az egyedüli eszköz, hogy felébressze az emberiséget, mely során lelkük bűnbánatára fognak törekedni. Más eszközök, bár megtéréseket eredményeztek, nem voltak elegendőek. Az emberek a büntetések nagy sorozatát fogják elszenvedni, mivel továbbra is a pogányságot ölelik át, és gyilkolják egymást.

Isten Beavatkozása nélkülözhetetlen. E nélkül elvesznétek.

Hamarosan erős földrengések lesznek Oroszországban és Kínában, és egyik a másik után fog következni.

Időjárási szélsőségek és hirtelen hőmérsékletingadozások – hidegről nagyon melegre – lesznek megfigyelhetők. Az évszakokat többé már nem lehet olyannak megtapasztalni, mint amilyenek a múltban voltak.

Áradásokat és tengeri viharokat lehet majd látni a világ olyan részein, ahol eddig még nem voltak tapasztalhatók. Azokban az országokban, ahol Isten ellenes gonosz törvényeket vezetnek be, földrengések fogják megrázni földjeiket, és azok, akik ismernek Engem, tudni fogják, hogy ezek miért történnek.

Amikor a büntetések megtörténnek, a második szörnyű büntetés is bekövetkezik, mely a hamis egyházakra lesz kiróva, azokra, akik szándékosan gátolják az Igazságot. Mert ők fognak a legtöbbet szenvedni a Tőlem ellopott lelkek miatt.

Amint egyre többet feltárok a próféciákból, melyek a Pecsétekben foglaltatnak, az ember végül felismeri majd az Igazságot. És bár Isten maga a Szeretet, és jóllehet Ő Igazságos, büntetései mégis záporozni fognak az emberiségre, hogy megszabadítsa azt önteltségétől, egoizmusától és önszeretetétől, azért, hogy az ember méltóvá váljék belépni az Ő Új Paradicsomába. Csak a tiszta és alázatos szívűek kapják meg ezt az Ajándékot.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer