Jelenlegi hely

Üdvösség Anyja: Egy ajtó sem nyílott meg, hogy lehetővé tegye Fiam számára, hogy méltósággal jöjjön a világba

Nyomtatóbarát változat

2013-07-03 12:57

Drága gyermekem, amikor ezen Üzenetek miatt a vadonba vagy dobva, és el vagy szigetelve, akkor fontos tudnod annak okát, hogy miért van ez így. Mert ha tudod, akkor az megkönnyíti számodra, hogy elfogadd az ilyen kegyetlenséget.

Amikor eljött szülésem ideje, egy ajtó sem nyílott meg, hogy lehetővé tegye Fiam számára, hogy méltósággal jöjjön a világra. Mivel minden ajtó becsapódott Isten Színe előtt, Aki elküldte egyetlen Fiát, hogy megváltsa az embert a bűntől, ez hasonlóképpen lesz most is, amikor Isten az Ő Fia Második Eljövetelére készíti elő az utat.

Mivel Isten erre a Nagy Napra készíti fel a világot, ismét bezárják az ajtókat, dacolva Isten Szavával. Neked, mint hírnöknek továbbra is heves ellenállással kell szembe nézned. Sokan nemcsak, hogy zárva tartják ajtóikat – ami egyébként csak egy sértés lenne –, hanem még rettenetes ocsmányságokat is fognak sikoltozni, és bántani fognak téged, gyermekem, mert nem akarják Isten Szavát meghallani.

Az emberiség történetének e kritikus idejében a gonosz szelleme eluralkodik, és Isten gyermekei közül még a legszentebbeket is össze akarja zúzni. Csak a legbátrabbak fognak ellenállni a gonosz szellemének, aki milliókat fog megfertőzni, és így ők el fogják utasítani Fiam Irgalmasságát.

Nemcsak egyedül az Üzeneteknek köszönhető – melyeket gyűlölni fognak –, hanem a félelemnek is, hogy Fiam Irgalmassága által még több lélek lesz megmentve a Sátán szorításából. A gonosz munkálkodik és beleszövi magát sok lélek szívébe, különösen azok szívébe, akik közel állnak a Fiamhoz. A gonosz elsődleges célpontjai a Fiam Egyházán belüli jámbor követők, akik közül sokan Isten Szava ellen fognak fordulni ebben az időben.

Fiam, Jézus Krisztus Igaz Szavát az évszázadok során felhígították, és a Szent Biblia tartalmát most sokan tagadják olyanok, akik azt mondják, hogy ismerik Fiamat. Ne feledjétek, a lelkekért vívott csatát az angyalok és a szentek vívják meg Atyám Királyságában a csaló ellen. Te, gyermekem, a közepébe csöppentél, és mint ilyen, könnyű célponttá válsz.

E Küldetés iszonyú nagysága miatt van az, és mert te próféta vagy, és nem látnok, hogy elszigetelten fogsz dolgozni, és hogy gyűlölve vagy az emberek között. Ne engedd, hogy ez az üldöztetés elszomorítson téged, vagy hogy azt az érzést keltse benned, hogy nem vagy elég erős, mert ez nem lehetséges. Te küldve voltál, és védve vagy, és fel fogsz állni, hogy továbbra is hirdesd Isten Igéjét egészen az utolsó napig. Ez meg volt jövendölve, és amikor a világ lelkei megmenekültek, és amikor az Új Királyság – az Új Paradicsom – elkezdődik, e szenvedések közül egynek sem lesz jelentősége.

Örvendj, és ne félj! Én, a te szeretett Édesanyád, vezetni és védelmezni foglak még a legsötétebb óráidban is, úgy hogy Isten Fénye mindennap el fogja tölteni elmédet, testedet és lelkedet.

Szeretlek, gyermekem, és tudnod kell, hogy te a kitartás Ajándékával vagy megáldva. Most minden Isten Kezében van. Neked mindenkor bíznod kell Benne.

Szeretett Édesanyád,
Isten Anyja,
Az Üdvösség Anyja

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer