Jelenlegi hely

Üdvösség Anyja: Azt, aminek tanúja voltam, sohasem lehet papírra vetni, annyira gyalázatosak voltak az Ő Isteni Testének okozott kegyetlenségek

Nyomtatóbarát változat

2013-07-01 16:45

Gyermekem, ha a Fiamért szenvedsz, akkor rendben van, hogy sírsz a fájdalomtól, mert végül is te csak egy emberi lény vagy. Amikor tanúja voltam Fiam megkorbácsolásának és az Ő borzalmas Keresztre feszítésének, magamon kívül voltam a bánattól. És miközben néztem, amit szánalomra méltó Teste elvisel, melyet egyetlen állat sem lenne képes a vágóhídon elviselni, oly sokszor elájultam a rémülettől, hogy alig tudtam megállni a lábamon.

Azt, hogy Ő mennyire szenvedett, soha senki nem fogja megtudni, mert aminek tanúja voltam, sohasem lehet papírra vetni, annyira gyalázatosak voltak az Ő Isteni Testének okozott kegyetlenségek. Ez az oka annak, hogy kevés leírás van arról a megalázó sértésről, amelyet neki okoztak, mert annyira megrázó volna, ha leírásra kerülne, hogy bemocskolná az Ő Szent Nevét.

Te szenvedsz gyermekem, de csak egy töredékét az Ő fájdalmának. Tudnod kell - miközben fizikai fájdalmad van -, hogy Fiam csak azoknak engedi meg, hogy megnyilvánuljon bennük az Ő Szenvedése, akiket kiválasztott. Amikor Ő ezt teszi – drága Fiamnak adott szabad akaratod ajándéka által -, akkor ez segít neki szembeszállni a gonosz hatalmával, és legyőzni azt. Ezáltal mind a lelked, mind pedig a tested megszentelődik, és ez egy nagyon különleges ajándék Neki, egy ajándék, mely lehetővé teszi Számára, hogy másokat is megmentsen.

Így tehát, kérlek, értsd meg, hogy amikor Fiam megnöveli fájdalmadat, és amikor Ő valóban szenved benned, akkor ez egy Kegyelem, amelyet nem szabad visszautasítanod. Öleld azt át. Hamarosan meg fogod érteni, hogy ez milyen erőteljes. Amikor a Fiam megnyilvánítja Sebeit egy választott lélek testében, akkor az szörnyű üldöztetést hoz magával. Ez az az eset, amikor a gonosz keményen és erőszakos dühvel támad. Először is félni fogsz, de most, hogy megérted, el fogod ezt fogadni, és egyszerűen meg fogod védeni magad azáltal, hogy naponta legalább háromszor elmondod Legszentebb Rózsafüzéremet.

Gyermekem, kérlek, ne engedd meg a félelemnek, hogy elvonjon téged ettől a munkától, mert éppen ez az, amit a gonosz akar. Fel kell állnod, el kell viselned, és csendben kell maradnod, amikor növekszik ellened a gyűlölet.

Ezek a megpróbáltatások várhatóak egy ilyen méretű Küldetésben. Légy békében és tudd, hogy minden angyal és szent veled van, és vezet téged.

Szeretett Édesanyád,
Isten Anyja,
Az Üdvösség Anyja

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer