Jelenlegi hely

A Saját Egyházam elleni összeesküvéssel fognak benneteket vádolni, azonban a ti egyedüli “bűnötök” az lesz, hogy megvéditek az Igazságot

Nyomtatóbarát változat

2013-06-30 23:10

Drága, szeretett leányom, egyetlen pillanatra sem fog a gonosz megállni azok üldözésében, akik szeretnek Engem. Amikor a lelkek közel állnak Hozzám, és amikor az Irántam való szeretetük egyre növekszik, akkor ő ott lesz azzal próbálkozván, hogy elcsalogassa őket Tőlem.

Amikor imáitokkal lelkeket mentetek meg, akkor a gonosz minden haragját kiönti rátok, és ti megbántva fogjátok érezni magatokat, mert a kritika célpontjává váltok, különösen azok részéről, akiket szerettek. Nektek ezt a fájdalmat és bánatot meg kell szoknotok, amikor Engem követvén elfogadjátok ezen Üzeneteken keresztül történő Beavatkozásomat. Ezek az Üzenetek szörnyű megkorbácsolást fognak magukkal hozni, mivel ezeknek az Üzeneteknek lesz köszönhető a több mint hét milliárd lélek megmentése.

Amikor az ördög tudja, hogy az Én javamra elveszíti a lelkeket, bármit fel fog használni, amit szükségesnek tart, hogy kétségeket ültessen azok elméjében, akik hűségesek Hozzám, és aztán szörnyű súrlódásokat fog okozni követőim között. Nektek annak kell felismernetek az ördög munkálkodását, ami az valójában, és tudnotok kell, hogy amikor egyre jobban üldöznek benneteket az Irgalmasság Kezének elfogadásáért, akkor az Igazságot követitek.  Egyedül csak akkor, amikor Isten Igéjét erőteljesen hirdetik – s eközben a Szentlélek nyilvánvalóvá válik Isten gyermekeinek a csoportjaiban - fog a gonosz a legkeményebben harcolni.

Ő, a Sátán, dühös e Küldetés miatt, és azoknak közületek, akik kétségbe vonják a jelenleg nektek adott Szavamat, tudniuk kell a következőket:

Csak az Én Szavam tud ilyen felháborodást kiváltani, még azokban is, akik hisznek Bennem és követik Tanításaimat. Senki sem mentes közületek a támadásoktól. Ti, értékes követőim, a gonosz nyelvek által történő szidalmazás elviselésének végső határán fogjátok találni magatokat. Le fognak köpni, ki fognak nevetni, és ki fognak gúnyolni benneteket. A Saját Egyházam elleni összeesküvéssel fognak vádolni benneteket, azonban a ti egyedüli “bűnötök” az lesz, hogy megvéditek az Igazságot. Azok, akik támogatják Isten Szavát, és akik nem hajlandók eltérni az Igazságtól, mindig azok keze által szenvedtek, akik mint Isten kiválasztott képviselői azon szegény lelkek elé helyezték magukat, akik valóban szeretnek Engem.

Különbség van azok között, akik azt állítják önmagukról, hogy ők tájékozottabbak, és ezért méltók arra, hogy az Én Nevemben másokat megítéljenek, és azok között, akik egyszerűen csak szeretnek Engem. Ti csak akkor állhattok fel, és csak akkor jelenthetitek ki Irántam való szereteteteket, ha az Én Példámat követitek. Én sohasem mondanám azt, hogy az egyik ember jobb, mint a másik, mert ti mindannyian bűnösök vagytok. De Én sohasem fogadnám el azokat, akik talán mindent tudnak Rólam, amit csak tudni lehet, de akik a mások fölötti fölényükkel hivalkodnak. Azok, akik azt mondják, hogy ismernek Engem, de az Én Nevemben másokat sértegetnek, egyáltalán nem ismernek Engem.

Az ördög önszeretettel, gőggel és haraggal tölti el a lelkeket. Ezen három jellemvonás által fogjátok tudni, hogy az ördög jelen van egy lélekben, amikor megpróbálja azokat a lelkeket elhallgattatni, akik Isten Igazságát hirdetik. Mennyire fognak az ilyen lelkek szenvedni, különösen most, amikor ezt a Küldetést – a leginkább várt Küldetést – egymás között megélitek. Bárki, aki válaszol Hívásomra, olyan gyalázkodásnak és nyilvános gúnyolódásnak lesz kitéve, hogy még levegőt sem fog kapni – olyan gonosz lesz a gyűlölet kiáradása. Azt akarom, hogy tudjátok: nem ti vagytok azok, akiket ez a gyűlölet megcéloz, hanem Én. A Sátán el szeretné hallgattatni a Hangomat, mivel az eljutott hozzátok, hogy gonosz tervétől megmentsen benneteket, amelyet ő gondosan megszervezett, és amelyet már oly hosszú ideje tervezett. A Sátán nem juthat győzelemhez, de tudja, hogy mennyire szenvedek, amikor elragadja Tőlem a lelkeket. Ne engedjétek, hogy ez a zavaró hatás megvakítson benneteket az Igazsággal szemben.

Az Igazság meg fogja menteni a lelketeket, és amikor terjesztitek az Igazságot, akkor ez még több lelket fog hozni Nekem. Ezen eszközök segítségével fogom legyőzni a fenevadat. Ti minden bajtól védve lesztek, de ártatlanul fogtok szenvedni, mivel bolondoknak néznek benneteket. És mindezt azért, mert szerettek Engem.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer