Jelenlegi hely

Imádkozzatok, lazítsatok és örvendjetek, mert ezekre már rövid az idő

Nyomtatóbarát változat

2011. november 13. vasárnap, 19:00

Drága, szeretett leányom, néha az Üzeneteim összezavarnak téged. De ez így van rendjén. Nehéz megérteni Az Én útjaimat és Örök Atyám Isteni Terveit, melyet Ő vezérel.

Gondolatban maradjatok Velem.  Csak az imára összpontosítsatok, különösen azokra az imákra, amelyek segíteni fognak, hogy a megkeményedett bűnösök megmenekülhessenek a pokol tüzétől.

Szenteljétek ezt az időszakot a csendes szemlélődésnek és az egyszerű imának. Ez minden, melyre minden gyermekemnek koncentrálnia kell. Arra kell törekedniük, hogy családjaikat és barátaikat az eljövetelemre való felkészítés során Hozzám vezessék.

Imádkozzátok, imádkozzátok, imádkozzátok Irgalmasságom Rózsafüzérét, hogy azok a lelkek biztosan megmeneküljenek, akiket a gonosz annyira megfertőzött, hogy megváltásuk egyedül a ti imáitok által fog megvalósulni.

Ne próbálkozzatok azzal, hogy ezeket az időket megmagyarázzátok gyermekeiteknek, mert ők ezt nem fogják megérteni. Sokak számára elkerülhetetlenül félelmet okozna.

Még egyszer mondom minden drága gyermekemnek, hogy Én azért Jövök, hogy megmentselek benneteket. Ne feledjétek a következőket: ha ebben az időben nem jönnék el újra, akkor eltávolodnátok Tőlem a gonosz erejének hatalma miatt, mely annyira szétterjedt világotokban.

Én Vagyok a ti megváltásotok. Én Vagyok a ti megmenekülésetek a borzalmaktól, melyeket világotokban láttok, és amelyeket a sátáni befolyás okoz, bármerre is néztek.  Gyermekek, bíznotok kell az irántatok való Szeretetemben. Nem tudjátok, hogy Én nem fogom megengedni, hogy továbbra is elviseljétek ezt a gonoszságot?

Mindnyájatoknak, gyermekek, a következőket ígérem: Ti, mint kiválasztott gyermekeim fogjátok élvezni az Új Paradicsom Korszakát. De ez minden férfitől, nőtől és értelmes gyermektől függ, hogy döntésük szerint akarják-e ezt a dicsőséges életet egységben élvezni

Imádkozzatok, lazítsatok és örvendjetek, mert ez az idő már rövid.

Dicshimnuszt zengjetek Örök Atyámnak azért a dicsőségért, amelyben mindazokat fogja részesíteni, akik elfogadják Irgalmasságom Kezét.

 

A ti szeretett Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer