Jelenlegi hely

Dicsőségetek pillanata Szemeim előtt – megmentésetek pillanata

Nyomtatóbarát változat

2011. november 12., szombat, 16:00

Drága, szeretett leányom, azok számára a legnehezebb az elválás Tőlem, akik ismernek Engem.

Amint a lelkek röviden megpillantják irántuk való Szeretetemet, akkor azt érzik majd, hogy nehéz elviselni az elválás fájdalmát. Ez fokozódik azoknál a lelkeknél, akik azt vallják, hogy szeretnek Engem, de haláluk után mégis a Tisztítótűzben találják magukat.

Bár a Tisztítótűzben levő lelkek végül mind a Mennyországba kerülnek, mégis az a fájdalom, melyet a Tőlem való elválasztás miatt éreznek, fájdalmas és nyomasztó.

Sok léleknek, akik hisznek Istenben, maga a pokol említése is gyötrelmet okoz a szívükben. Aztán azok is egy nyomorúságot fognak érezni, akik úgy találják, hogy a lelküknek a Tisztítótűzben való megtisztulásra van szükségük, ami a ma élők számára nehezen érthető.

Gyermekek, a ti időtök a Földön annyira fontos, mert ebben az időszakban arra kell törekednetek, hogy a lelketeket a böjt és a vezeklés által megtisztítsátok. Használjátok ki ezt az időt, miközben megmenthetitek lelketeket. Ahhoz, hogy ezt tegyétek, mindig az alázatra kell törekednetek, annak érdekében tegyétek ezt, hogy kicsik legyetek a Szememben. Csak a kicsinyek juthatnak át a Paradicsom szűk kapuin.

Ezért köszöntenetek kell a Tisztítótűz Ajándékát, mely a Nagyfigyelmeztetés alatt kerül megmutatásra számotokra, amikor vezeklésként bűneitekért meg kell tisztulnotok. Gyermekeim, nektek nem kell várnotok a halálig, hogy szembesülhessetek ezzel a megtisztulással. Ti áldottak vagytok, gyermekek, mert bűneitekből egyetlen egy folt sem marad vissza a lelketeken. Azután elnyeritek az azonnali belépést az Új Béke Korszakába, melyről beszélek nektek. Ez az a hely, ahová minden gyermekem eljut majd, aki a Nagyfigyelmeztetés alatt a megbocsátást keresi bűneiért. 

Nyissátok meg szíveteket és köszöntsetek Engem, amikor a bekövetkező Nagyfigyelmeztetéskor hozzátok jövök, és amikor képesek lesztek arra, hogy átölelhessetek Engem. Engedjétek meg Nekem, hogy megtarthassalak benneteket, és hogy megbocsáthassam bűneiteket, mert így az Enyém lesz végre a testetek, lelketek és szellemetek a teljes önátadásotok által, melyre oly nagy szükségem van a részetekről.

Ez Szemem előtt a dicsőség pillanata lesz. Akkor lesztek igazán felkészülve a második szakaszra, amikor képesek lesztek egyesülni testvéreitekkel a Földi Új Paradicsomban, melyet már a kezdetek-kezdetén megteremtett Isten, a minden dolog Megteremtője.

Ez lesz a ti új és jogos otthonotok 1000 évre. Várjátok eljövetelemet szeretettel, reménnyel és örömmel! Nincs semmi, amitől félnetek kellene. Örvendjetek! Még egyszer eljövök, hogy megmentselek benneteket az emberiség ellenségétől. Ez alkalommal olyan gyenge a hatalma, hogy nehezére fog esni mindazok lelkét megkaparintania, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt majd tárt karokkal üdvözölnek Engem.

 

Jézusotok,

Az emberiség Megváltója

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer