Jelenlegi hely

Először jelek fognak megjelenni az égen – a nap forogni fog

Nyomtatóbarát változat

2011. november 11., péntek, 16:00

Imára van szükség, és ebből pedig nagyon sokra, hogy most a lelkek megmentésében segíthessen. Neked, leányom, fel kell készítened családodat, és meg kell mondanod mindazoknak, akiknek szükségük van nagy Irgalmasságomra, hogy legyenek készen.

Elsőként ismét a jelek fognak megjelenni. Sok ember fog felállni, és figyelni, amikor az égen változásokat észlelnek. A nap úgy fog forogni az égen, ahogy eddig még senki sem látta. Aztán a Keresztet fogják látni. Mindez röviddel a csillagok összeütközése előtt fog megtörténni, és amikor Isteni Irgalmasságom sugarai be fogják takarni a Földet.

A csend fogja mindezt követni, melyben minden lélek a teljes magány állapotába fog kerülni, amikor Színem elé fognak járulni. Mondd meg gyermekeimnek, hogy mi az, amire figyelniük kell, mivel nem szabad félniük. Ez nem olyan esemény, amitől félniük kellene. Helyette mindnyájatoknak üdvözölnötök kell ezt a találkozást.

Minden gyermekemnek el kell fogadnia, hogy Én Vagyok az, aki most el fog jönni hozzájuk. Nem szabad arra gondolniuk, hogy ez a világ vége. Mert ez nem az. Ez egy új időszak kezdete, melyben végül minden gyermekem megismeri az Igazságot.

Én örvendezem, és nagy gyengédséget érzek minden egyes lélek iránt, akiket meg lehet menteni, feltéve, ha megengedik Nekem, hogy ezt az Ajándékot átadhassam nekik.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok most minden lélekért, különösen azokért, akik nagyon fognak félni, mert lehet, hogy ők nem lesznek elég erősek ahhoz, hogy elfogadják Irgalmas Kezemet.

 

Megváltótok,

Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer