Jelenlegi hely

Két tolvaj a kereszten

Nyomtatóbarát változat

2011. november 10., csütörtök, 15:30

Drága, szeretett leányom, amikor meghaltam a Kereszten, két tolvaj volt a közelemben, akiket Velem egy időben feszítettek meg.

Az egyik arra kért Engem, hogy bocsássam meg a bűneit, és megmenekült. A másik ezt nem tette meg. Helyette süketnek tetette magát. Az ő makacssága és a kérés megtagadása Irgalmasságomért azt jelentette, hogy őt nem lehetett megmenteni.

Ugyanez fog történni a Nagyfigyelmeztetéskor is. Néhány gyermekem be fogja ismerni bűneit,  és elfogadja, hogy ezek által megbántott Engem. Ők alázattal el fogják fogadni a bűnhődést, és így megmenekülnek. Ők bejutnak majd az elkövetkezendő Béke Korszakának új Paradicsomába.

Aztán lesznek olyanok is, akik bűneiket nem fogják olyannak elismerni, mint amilyenek azok valójában: utálatosnak Isten, az örök Atya Szemében.

Ezeknek a gyermekeknek a megbánásra sok időt fogok adni, ilyen mélységes az Én Irgalmasságom. Imádkozzatok, hogy ők is keressék majd megváltásukat, hogy megmenekülhessenek. Azt szeretném, ha minden gyermekem átölelné az Irgalmasság nagy Ajándékát. Azt szeretném, ha ti mind bemennétek az új Paradicsom kapuin.

Imádkozzatok, hogy a megkeményedett lelkek meglágyuljanak, és elfogadják Kezemet. Imádkozzatok, hogy megtanulják majd, hogyan lehetnek alázatosak a Szememben.

 

A ti Jézusotok,

Az emberiség Megváltója

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer