Jelenlegi hely

Isten teremtette a világot – semmilyen más bolygó nem lehet ember által lakott

Nyomtatóbarát változat

2011. augusztus 13. szombat; 17:00

A megtérésnek, leányom, első helyen kell lennie gyermekeim számára, mivelhogy ők másoknak az Üzeneteimről beszélnek a világban.  Gyermekeim, naponta akár egyetlen lélek is nagy örömet szerez Nekem, amikor mások kezdik megnyitni a szemüket az Igazságra.

Szeretett leányom, ha az ember naponta túlságosan el van foglalva, akkor az életében kevés ideje marad az imára. Gyermekeim, az ima lehet egy pillanat, egy óra, egy szó, vagy bármilyen Velem való beszélgetés. Nem számít az, hogy az ember hol szólít meg Engem.  Ez történhet otthon, a kertben, az autóban, a munkahelyen, csakúgy, mint a templomomban. Az, hogy hol beszéltek Hozzám, az nem fontos, habár nagyobb örömet szereztek Nekem, ha az Én Házamban beszélgettek Velem.

Sok ember tévesen azt hiszi, hogy Én nem hallom gondolataikat, nem érzem fájdalmaikat, bánataikat, vagy örömeiket. Nincsenek tudatában annak, hogy Atyám, a Mindenható és a Mindenség Teremtője teremtette őket? Ő, aki mindent tud, arra szólít fel benneteket, hogy szálljatok magatokba minden nap, ha csak egyetlen pillanatra is. Kérjétek segítségemet, hogy megerősítselek benneteket. Csak egyetlen pillanat, amit kérek, azt az értékes pillanatot, amikor Engem hívtok, hogy lehetővé tegyétek Számomra, hogy a Szentlélek Ereje által beléphessek a lelketekbe. Akár csak egy suttogás is, amellyel a Segítségemért folyamodtok, meghallgatásra fog találni.

Ha nem hívtok Engem, nem tudok válaszolni, mert Én sohasem avatkoznék a ti szabad akaratotokba.

Én olyan Vagyok, mint egy apa, aki egy csoport játszó gyermekre néz le. Mindegyikük el van foglalva, szaladgálnak, társalognak, egyesek nevetnek, vagy más esetben küzdenek egymással. A legtöbb gyerek reagál a felnőtt hívására, amikor az a figyelmüket kéri. De egyesek makacsok, elfordulnak, és megtagadják mindazt, amire kérik őket. A gyermekek közül egyesek szeretetteljesek. Mások nem annyira.  Néhányan zsenge koruk ellenére is teljes gyűlöletet mutatnak. De amikor gyermekeimre nézek a mai világban, gyűlöletet látok, és ami még rosszabb, teljes közömbösséget Létezésemmel, Jézus Krisztussal, szeretett Megváltójukkal szemben. Sokan még Nevem hangzását is utálják.

Gyermekeim, ebben az időszakban, amelyben ti most éltek, egy rakoncátlan csoportot lehet felfedezni gyermekeim között, ahol kevés a fegyelem, és akik azt hiszik, hogy övék a világ, azért, hogy uralják, irányítsák, meggyalázzák, vagy akár tönkretegyék, ahogyan ők azt éppen jónak látják. Kevés tiszteletet mutatnak az Atya, a Mindenség Megteremtője iránt. Ma olyan arrogáns az ember, azt hiszi, hogy egy sokkal magasabb hierarchiából származik, mint az Én Örök Atyám. Így tovább keresgél, hogy többet tudjon meg eredetéről, még akkor is, ha egész idő alatt a szeme előtt volt az Igazság. Olyan sok időt pazarolnak értelmetlen dolgokra, mint az értelmetlen álmok, amelyet az olyan tudósok elméi kergetnek, akik büszkeségük és intelligenciájuk által - amely szintén Isten, az Atya ajándéka - azt hiszik, hogy új tényeket fognak találni saját eredetükről.

Miért nem ismerik fel ezek a gyermekeim, hogy a Föld az ember számára lett teremtve? Semmilyen más bolygó nem lehet ember által lakott, mert ez nem része Atyám tervének. Milyen ostoba is tud lenni az ember, amikor megpróbálja a lelki ürességet feltölteni a lelkében.  Minden táplálék és beteljesülés az övé lehet, ha leül és elfogadja az Igazságot. Isten, az Örök Atya Létezésének Igazságát, aki a Világmindenség Teremtője.

 

Szeretett Megváltótok, Tanítótok és Igazságos Bírátok

Jézus Krisztus

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer