Jelenlegi hely

Élvezzétek a dicsőséges életet, amely 1000 évre vár rátok

Nyomtatóbarát változat

2011. augusztus 14. vasárnap ; 14:25

Drága, szeretett leányom, te továbbra is megvéded Szavamat, amikor erre valójában nincs is szükség.

Az Én Szavaim úgy fogják áthatni híveim szívét, mint egy kard, amikor Üzeneteimen elmélkednek, amelyeket te a világ számára kaptál. Amikor Szavamat olvassák, tudni fogják az Igazságot, mert Isteni Világosságom olyan hatással lesz rájuk, amit csak nehezen tudnak majd figyelmen kívül hagyni. Sokan megkérdőjelezik, és folyamatosan meg fogják kérdőjelezni, éppen úgy, mint Noé idejében. Figyelmeztetve voltak, de nem akarták meghallani. Kizárták Atyám Hangját, amikor Ő Üzeneteket küldött Noé és más próféták által. Csak azok menekültek meg, akik ezeket meghallgatták, és engedelmeskedtek. 

Hallgassátok meg most Üzeneteimet. Gyermekeim, nyissátok meg szíveteket, és engedjétek, hogy Szavam a lelketekhez szóljon. Utasítsátok el a világ kedvteléseit. Csak a Hangomra összpontosítsatok. Ezáltal megmentitek a lelketeket.

Mindazok, akik nem akarnak hallani, mert hátat fordítanak, idővel, éhes szájjal fognak megjelenni, hogy miután megtörtént a Nagyfigyelmeztetés, Legszentebb Szavaimat szabályosan felfalják.  Mert akkor készen álltok majd Vezetésem követésére, azért, hogy Én megfelelőképpen kormányozhassalak benneteket a Földi Új Paradicsomba, ahol ti, családotok tagjai és szeretteitek élvezni fogjátok a Dicsőséges Életet, mely 1000 évre vár benneteket. Nem lesz semmi betegség. Nem lesz élelmiszerhiány. Nem lesznek gondok. Csak szeretet lesz, annak legtisztább formájában. Egy dicsőséges lét, amely a ti jogos örökségetek.

Kérlek benneteket, hogy most rendületlenül imádkozzatok a tisztánlátásért, hogy Szent Szavamat elfogadjátok, amikor azt megmutatják nektek, gyermekeim. Tekintsetek erre úgy, mint egész életetek egyik legnagyobb ajándékára. Fogadjátok be testetekkel, elmétekkel és lelketekkel. Mert csak akkor fogtok igazi békére találni.

 

Szerető Megváltótok, Jézus Krisztus

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer