Jelenlegi hely

Istenségem ellenére betegnek érzem magam és undorodom az ember bűneitől

Nyomtatóbarát változat

2013. január 14. hétfő, 18:12

Drága, szeretett leányom, rövid az idő a Nagyfigyelmeztetésre való felkészüléshez. Ez egy olyan időszak, amikor nem számít, hogy az üldöztetés milyen fájdalmas, nektek mindent figyelmen kívül kell hagynotok, kivéve Szent Szavamat.

Mivel az előkészületek elkezdődnek, ne engedjétek, szeretett Követőim, hogy bárki is megállítson benneteket, miközben a lelketeket felkészítitek; imádkozzatok azokért, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt halálos bűnben fognak meghalni.

Nektek, Követőim, és felszentelt szolgáim, most azt a fájdalmat kell elszenvednetek, amelyet Én is elszenvedek, amikor lenézek a nyomorult bűnösökre. Istenségem ellenére betegnek érzem magam, és undorodom az ember bűneitől, amint azok a Szemem előtt felsorakoznak.

Önteltségük, szemtelenségük és büszkeségük, melyeket ezek a bűnösök kimutatnak, pontosan a Sátán és démonai jellemvonásaival vetekednek. Ugyanezek a gonosz szellemek falták fel Isten gyermekeinek a lelkét, így ők már nem ugyanazon gyermekeknek látszanak, mint akik egykor voltak, az első lélegzetvételükkor.

Annyira el vannak telve büszkeséggel, és annyira meg vannak győződve a saját legyőzhetetlenségükről, hogy ők már képtelenek arra, hogy lehetővé tegyék Isten Lelkének, hogy megérintse lelküket. Ez az oka annak, amiért is szükségük van imáitokra.

Megáldalak benneteket azzal a Kegyelemmel, hogy megmentsétek ezeket a lelkeket, és az Én kedvemért, segítenetek kell nekik.

Az ember nem elégszik meg azzal, hogy testi vágyait táplálja és kielégítse szenvedélyeit, hanem még úgy is érzi, hogy a Teremtésembe is be kell avatkoznia. Ezután megpróbál olyan lépéseket tenni, amelyekkel nemcsak, hogy Isten Hatalmával próbál vetekedni, amikor az emberi élet megteremtéséről és kioltásáról van szó, hanem még azt is gondolja, hogy Isten helyébe léphet. Most már a saját istenségében hisz, mely nem más, mint hazugság, amelyet a Sátán helyezett a lelkébe, akinek ő hűséget esküdött.

Ezek a lépések, amelyeket az ember most tesz, túllépik az Isten által megengedett határokat. Most, amikor az ellenség és a csalók gonosz szelleme ostromolja Isten Egyházát, a büntetés végre lesújt a Földre.

Atyám Hatalmának mindenki tanúja lesz, és az Ő büntetése szigorú lesz. Mindez még a legarrogánsabb bűnöst is sokkolni fogja, akinek semmi kétsége sem lesz afelől, hogy kinek a Keze sújtott le a Földre. Atyám azért fogja ezt tenni, hogy megszabadítsa a Földet a gonoszságtól, miközben Ő ugyanabban az időben lehetővé teszi hadserege növekedését, mely hűséges követőiből áll, akik segíteni fognak a lelkek üdvözítésében.

A bűn kárt tett a Földön, amelyen jártok, és ezt látni lehet a betegségekben, a szennyeződésekben és a kormányaitok közötti korrupcióban. A bűn foltja olyannyira beborítja a Földet, hogy az már undorító és aljas dologgá vált Atyám Szemében. Neki, aki a világot egy olyan helynek teremtette, ahol gyermekeit táplálhatja, megszakad a Szíve.

Atyám haragos is, és az igazságszolgáltatás mérlege most megbillent. Büntetését nem lehet megállítani ott, ahol az már szükségessé vált.

Segítsétek fivéreiteket és nővéreiteket, különösen azokat, akik olyan törvényeket hoztak, amelyekkel beavatkoznak a Legmagasságosabb Isten hozta törvényekbe. Ezt a Keresztes Imahadjárat imáinak imádkozása által tehetitek meg. Legyetek erősek. Legyetek bátrak. Legyetek reményteljesek, és ne féljetek semmitől, ha szerettek Engem.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer