Jelenlegi hely

Jézus a teljes bűnbocsánatért, Teljes Búcsút nyilvánít ki

Nyomtatóbarát változat

2012. január 31., kedd, 21:30

Ezt az üzenetet az Isteni Irgalmasságról nevezett Mária Szentségimádás közben kapta, másfél óra eltelte után.

Drága, szeretett leányom, mennyire örülök annak a szeretetnek, melyet drága követőim mutatnak, akiknek szeretete oly szorosan fonódik össze Szent Szívemmel.

Gyönyörködöm hűséges gyermekeimben, mert szeretetük oly sok vigaszt hoz Szentséges Szívemnek.

Ők azt a világosságot jelentik Számomra, amely a szükséges erőt adja Nekem, hogy vezetni tudjam hadseregemet.

Ők, a kiválasztott gyermekeim, azt hiszik, hogy egyedül csak a hitük hozta őket Hozzám.

Amit nem vesznek észre, hogy a Szentlélek szállt le rájuk, különösen a nyíltszívűekre, hogy csatlakozni tudjanak maradék Egyházamhoz a Földön.

Ők fogják majd azt az alapot alkotni, vagyis az Én szeretett követőim, akik engedelmességet, erős akaratot és tiszta szeretetet mutatnak a szívükben, amelyre Én most újra építem Egyházamat a Földön.

Hadseregem most különleges kegyelmekben fog részesülni, Irántam való szeretetéért.

Teljes Búcsút adományozok nekik, hogy képessé tegyem őket égő fáklyám hordozására, hogy a megtérést terjeszteni tudják.

Ez a Tőlem kapott ajándék lehetővé teszi majd számukra, hogy olyan módon tudják Szent Szavam Igazságát terjeszteni, hogy az megérintse a szíveket, bárhova is mennének.

Nekik hét egymást követő napon a következő imát kell majd imádkozniuk, és így megkapják a teljes bűnbocsánat nagy ajándékát, és a Szentlélek erejét.

A Keresztes Imahadjárat 24. imája:

Ima a megbánt bűnök után járó büntetés teljes elengedésének nagy ajándékáért

 „Ó, Jézusom, Te vagy a Föld Világossága, Te vagy a Láng, mely minden lelket megérint. Irgalmad és szereteted nem ismer határt. Kereszthalálod áldozatára mi nem vagyunk méltók. Tudjuk azonban, hogy a Te szereteted irántunk nagyobb, mint amilyet mi tanúsítunk Irántad. Ó, Urunk, add nekünk az alázat ajándékát, hogy ezáltal kiérdemelhessük Új Királyságodat. Tölts el minket Szentlelkeddel, hogy előbbre juthassunk, és vezethessük hadseregedet; hogy hirdetni tudjuk Szent Szavad Igazságát, és felkészíthessük testvéreinket Második Eljöveteled földi dicsőségére. Tisztelünk Téged. Áldunk Téged. Felajánljuk Neked önmagunkat, bánatunkat, szenvedéseinket ajándékként a lelkek megmentéséért. Szeretünk Téged, Jézus. Légy Irgalmas minden gyermekedhez, bárhol is lennének. Ámen.”

 

Menjetek békével szeretett követőim, és ne feledjétek, hogy szeretetetek Irántam, Örök Atyám iránt, és áldott Édesanyám iránt nagy örömet hoz a Mennyben az angyaloknak és minden Szentnek.

Mindnyájatokat szeretlek. Várom már azt a pillanatot, amikor közületek mindenkit egyenként megölelhetek, hogy békét, szeretetet és örömet találhassatok, amely után egész földi életetek során vágyakoztatok.

 

Szeretett Jézus Krisztusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer